صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

رقیب المپیکی علیرضا حیدری به حبس محکوم شد

دادگاه شهر باتومی در گرجستان، الدار کورتانیدزه (معروف به لوکا)، کشتی‌گیر سابق و مدال‌آور المپیکی این کشور را به اتهام خشونت علیه همسر سابقش به ۷ ماه زندان محکوم کرد.
کد خبر: ۱۳۴۵۹۲۳
| |
56177 بازدید
رقیب المپیکی علیرضا حیدری به حبس محکوم شد

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، دادگاه الدار (لوکا) کورتانیدزه را که به اتهام خشونت علیه همسر سابقش دستگیر شده بود، به ۷ ماه زندان محکوم کرد تا این مدال‌آور گرجستانی که روزگاری رقیب علیرضا حیدری بود، حالا در حبس روزگار بگذراند.

کتوان کولاشویلی، همسر دوم الدار کورتانیدزه، در گفتگو با "پرایم تایم" گفت، کورتانیدزه در طول محاکمه تلاش کرد قاضی را فریب دهد. او در صحبت‌هایی گفت: لاشا در دادگاه به شدت گریه کرد. در طول محاکمه، کورتانیدزه اشاره کرد که یک مادر بیمار و ۶ فرزند دارد که ۳ نفر از آنها خردسال هستند. به همین دلیل، او درخواست آزادی کرد تا بتواند به مراقبت از آنها ادامه دهد. ۲ نفر از این سه خردسال فرزندان من هستند و او هیچ اهمیتی به فرزندانش نمی‌دهد. ما روزهای سختی را پشت سر گذاشتیم و حتی در آن زمان او از ما مراقبت نکرد.  

دادگاه شهر باتومی، الدار (لوکا کورتانیدزه) را به جرم خشونت خانگی مجرم شناخت و در شرایطی که ممکن بود به ۵ سال زندان محکوم شود تنها به هفت ماه زندان محکوم کرد.

علیرضا حیدری قهرمان نامدار کشتی ایران در دوران ورزشی خود ۴ بار در مسابقات جهانی و المپیک مقابل الدار کورتانیدزه قرار گرفت و پس از سه شکست ناامید کننده بدون کسب حتی یک امتیاز فنی، سرانجام موفق شد تا در آخرین رویارویی در المپیک ۲۰۰۴ آتن حریف سرسخت گرجستانی را شکست دهد.

این کشتی‌گیر گرجستانی دو بار در جهانی ۲۰۰۲ تهران و ۲۰۰۳ نیویورک با پیروزی بر علیرضا حیدری عنوان قهرمانی را به دست آورد. او همچین در المپیک ۱۹۹۶ آتلانتا و ۲۰۰۰ سیدنی به مدال برنز رسید.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات