میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

هشدار درباره کارت‌های جعلی پایان‌خدمت

رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا گفت: مشمولان و خانواده‌های آنان به تبلیغات فضای مجازی در خصوص صدورجعلی کارت‌های پایان خدمت و معافیت سربازی اعتماد نکنند.
کد خبر: ۱۳۴۱۶۱۱
| |
448 بازدید
|
۲
هشدار درباره کارت‌های جعلی پایان‌خدمت

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ سردار رحمان علیدوست در توضیح بیشتر اظهار کرد: تبلیغات فضای مجازی در خصوص صدور کارت‌های پایان خدمت و معافیت سربازی از سوی سازمان وظیفه عمومی مورد تایید نبوده و اینگونه تبلیغات در خصوص صدورکارت‌ها جعلی بوده و هیچگونه ارزش قانونی ندارند و در هیچ مرجع اداری و قانونی قابل اعتبار نبوده و این سازمان هیچگونه مسئولیتی در قبال این مورد ندارد.

وی گفت: بحث جعل و دسیسه کارت‌های پایان خدمت و معافیت سربازی نیز مانند سایر اسناد رسمی کشور همواره مورد توجه جاعلین بوده است که سازمان وظیفه عمومی فراجا با هوشمندسازی کارت‌های پایان خدمت و معافیت و برقراری سامانه استعلام سیستمی با اداره گذرنامه و سازمان‌های دولتی و شرکت‌های خصوصی راه‌های سوء استفاده افراد سودجو را به طور کامل محدود کرده است.

سردار علیدوست بیان کرد: افرادی که برای گریز از قانون در دام افراد سودجو گرفتار شده‌اند و بابت دریافت کارت پایان خدمت و یا معافیت مبالغ هنگفتی را پرداخت کرده‌اند، برای طرح شکایت می‌بایست به مراجع قضایی مراجعه کرده تا از تداوم این گونه جرم‌ها و کلاهبرداری‌ها جلوگیری کنند.

بر اساس گزارش سایت پلیس، این مقام ارشد انتظامی خاطرنشان کرد: تنها مرجع قانونی اطلاع رسانی قوانین و مقررات خدمت سربازی پایگاه اطلاع رسانی سازمان به نشانی www.vazifeh.police.ir و یا در پیام رسان‌های داخلی سازمان (سروش، ایتا و روبیکا) به نشانی khabaresarbazi@ می‌باشد و مشمولان و خانواده‌های آنان از اعتماد به سایر منابع اطلاع رسانی خودداری کنند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
لطقا مدارک تحصیلی جعلی را هم به حسابشون برسید خیلی از صاحبان قدرت با جعل مدارک تحصیلی برای فرزندان بیسوادشون سمت های مهمی را به اونا دادند با حقوق های نجومی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
جدیدا مدارک تحصیلی و شناسنامه و پایان خدمت جعلی رو به شرط استعلام می فروشند. کسی توضیحی چیزی نداره احیاناً؟
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت