میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بازگشت مدیر مستعفی کوی و همشهری رئیس دانشگاه تهران به مدیریتی ویژه

مدیر مستعفی کوی دانشگاه و همشهری رئیس دانشگاه تهران که بعد از ماجرای قتل یک دانشجو استعفا داده بود، حالا به مدیریتی ویژه در همین دانشگاه منصوب شده است‌.
کد خبر: ۱۳۴۰۲۴۵
| |
5956 بازدید
|

بازگشت مدیر مستعفی کوی و همشهری رئیس دانشگاه تهران به مدیریتی ویژه

محمدعلی زارع چاهوکی، دانشیار رشته مدیریت مراتع دانشگاه تهران که بهمن‌ماه گذشته در پی قتل دلخراش امیرمحمد خالقی – دانشجوی ۱۹ ساله کارشناسی مدیریت کسب‌وکار – از سمت مدیر امور خوابگاه‌های کوی دانشگاه استعفا داد، اخیراً به عنوان رئیس هسته گزینش اعضای هیئت علمی این دانشگاه منصوب شده است. 

به گزارش خبرنگار سرویس اجتماعی تابناک، این انتصاب، که اخیرا  توسط شورای عالی جذب هیئت علمی دانشگاه تأیید شد، موجی از انتقادات دانشجویی را برانگیخته و بحث‌هایی را درباره پاسخگویی مدیران آکادمیک و روابط همشهری در انتصابات دانشگاهی به راه انداخته است.

زارع چاهوکی، در شامگاه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ – هشت ماه پیش – مسئولیت نظارت بر امنیت کوی دانشگاه را بر عهده داشت، زمانی که امیرمحمد خالقی در خیابان جنت (محله پشتی کوی دانشگاه) قربانی حمله دو زورگیر موتورسوار شد. خالقی، که در حال بازگشت از اولین روز کاری‌اش به خوابگاه بود، بر اثر دو ضربه چاقو به قفسه سینه جان باخت و تحقیقات پلیس آگاهی تهران، ضعف روشنایی معابر و ناکافی بودن گشت‌های شبانه را عامل اصلی حادثه دانست – نقص‌هایی که مستقیماً به حوزه مدیریت زارع چاهوکی مربوط می‌شد.

بازگشت مدیر مستعفی کوی و همشهری رئیس دانشگاه تهران به مدیریتی ویژه

این رویداد، که پلیس آن را بخشی از ۳۰ تا ۴۰ فقره سرقت مشابه در دو سه ماه اخیر توصیف کرد، به تجمعات اعتراضی گسترده دانشجویان کوی دانشگاه منجر شد.در جلسه اضطراری شورای دانشگاه، زارع چاهوکی مسئولیت "ناکافی بودن هماهنگی با پلیس" را پذیرفت، اما تأکید کرد حادثه "خارج از محوطه دانشگاه" رخ داده است.

زارع چاهوکی در نامه‌اش نوشت: "با توجه به فشارهای اجتماعی، از سمت خود کناره‌گیری می‌کنم تا تغییرات اساسی فراهم شود." شورای صنفی دانشجویان هم بیانیه‌ای صادر نمود که ناامنی محوطه پشتی کوی را "نتیجه سال‌ها بی‌توجهی" خواند.

انتصاب در هسته گزینش و زیر نظر دفتر ریاست

انتصاب جدید زارع چاهوکی، بر اساس اطلاعیه داخلی دانشگاه تهران، بخشی از بازسازی هسته گزینش برای فراخوان جذب ۱۴۰۴ است – فرآیندی که آن را "ضروری برای تکمیل سهمیه ۱۵۰ نفری دانشگاه" توصیف کرده است. او اکنون مسئولیت ارزیابی صلاحیت‌های ایدئولوژیک و حرفه‌ای متقاضیان را بر عهده دارد، نقشی حساس در جذب بیش از ۲۰۰ عضو هیئت علمی سالانه. دانشگاه تهران انتصاب را "بر اساس شایستگی آکادمیک" توجیه کرد و اعلام کرده: "فرآیند گزینش مستقل از سابقه مدیریتی است."

بازگشت مدیر مستعفی کوی و همشهری رئیس دانشگاه تهران به مدیریتی ویژه

همشهری رئیس

این انتصاب همچنین سؤالاتی درباره روابط همشهری مطرح کرده است. زارع چاهوکی، متولد یزد، همشهری – رئیس فعلی دانشگاه تهران – است و هسته گزینش نیز در چارت سازمانی، زیر نظر رئیس دانشگاه و دفتر وی فعالیت می‌کند.

این رویداد، در حالی رخ می‌دهد که فراخوان جذب ۱۴۰۴ تا اواخر آبان نهایی می‌شود و دانشگاه تهران برای تکمیل کادر باید اقدام کند. 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۵
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۱۸
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
غیر از این بود تعجب داشت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
اصلا چرا در تهران، یک یزدی باید تعیین کننده جذب باشه؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
چه ربطی داشت شما در تهران تهرانی اصیل پیدا کن بعد این حرفو بزن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
همین روزا شهردار اهواز و بقیه برکنار شدگان هم با پستهای بهتر مضغول کار میشوند!؟!؟ به این میگن ژن خوب!؟؟!
ناشناس
|
Germany
|
۱۱:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
این رییس دانشگاه تهران در دوره دوم روحانی ۴سال رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی بود و بیش از ۷۰۰ مرکز که غالبا بخش خصوصی بودند تعطیل کرد و هزاران نفر شاغل در این بخش بیکار و موسسات دایر را بدبخت و ورشکسته کرد. جالبه اقای عارف با ایشان در آن زمان اختلاف شوید پیدا کرد چه می‌شود که الان مجدد رییس دانشگاه تهران شده قطعا منافع شخصی بر منافع جمعی و جامعه ارجحيت داشته و داره.... خدا لعنت کنه باعث و بانی شو
اقای عارف اگر اعتقادی نداری حداقل کمی وجدان داشته باش چقدر منافع تون درگیره که چنین افرادی با چنین سابقه هایی مجددا بر راس کار میاورید؟
دمت گرم پزشکیان چه آمهایی آوردی سرکار دمت گرم
پاسخ ها
ص
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
دکتر امید در تعطیل کردن توانمندی زیادی داره. کلا مودش کم کردن، تعطیل کردن، بازنشسته کردن و بیکار کردن هست.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
بعد خاتمی میگه چرا دولت نباید از مدیران مورد نظر خودش استفاده کند؟ مدیران مورد نظر، امثال ایشان و نادره رضایی بودند؟ یا علی تاجرنیا؟
سعید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
چرا یک یزدی باید مسئول جذب تهران باشه؟
پاسخ ها
رهگذر
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
هیچکدوم از مسولین در تهران تهرانی نیستن یا ترکن یا لرند یا کردن یا جنوبی - شما یک تهرانی نشان بده من جایزه میدم
محمد رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
هردم از این باغ بری می‌رسد هسته ای را که امروز کاشته بعدا در سایه اش می آرامش
دکتر ابوالقاسم کریمی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
فقط استعفای امید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
رئیس دانشگاه تهران چند پردیس متعلق به دانشگاه تهران را تعطیل کرد .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
اینجا ایران است به ایران خوش آمدید
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت