صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

حمله اسرائیل به مراسم عروسی در غزه

منابع فلسطینی از حمله پهپادی ارتش رژیم صهیونیستی به مراسم عروسی در داخل مدرسه‌ای در شهر غزه خبر دادند.
کد خبر: ۱۳۳۸۰۹۱
| |
2166 بازدید
حمله اسرائیل به مراسم عروسی در غزه

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، رژیم صهیونیستی دوشنبه‌شب در ادامه نقض آتش‌بس در غزه، به مراسم عروسی در محله «شجاعیه» شهر غزه، حمله پهپادی کرد.
 
این حمله پهپادی در داخل مدرسه‌ «الزهرا» انجام گرفت که در اثر آن چند نفر از جمله سه کودک زخمی شده‌ و به بیمارستان «المعمدانی» شهر غزه منتقل شدند.
 
طبق آمار جدید وزات بهداشت فلسطین در نوار غزه، تعداد شهدای غزه از زمان اجرای آتش بس تاکنون به ۲۳۸ و تعداد مجروحان به ۶۰۰ نفر رسیده و مجموع پیکرهای شهدای بیرون کشیده شده از زیر آوار، ۵۱۰ نفر است.
 
وزارت بهداشت غزه همچنین اعلام کرد امروز دوشنبه همچنین پیکرهای ۴۵ شهید تحویل گرفته شد و با این حساب، تعداد کل پیکرهای شهدای تحویل گرفته شده به ۲۷۰ پیکر افزایش یافت.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات