کیهان: چرا سه قوه به کشف حجاب میدان می‌دهند؟

بعد از ابلاغ قانون عفاف و حجاب به دولت محترم، اعلام شد که اجرای آن تا اطلاع ثانوی به تعویق افتاده است! چرا؟! در این خصوص توضیحی ندادند! و این چند پرسش را بی‌پاسخ گذاشتند.
کد خبر: ۱۳۳۴۶۰۷
| |
1712 بازدید
|
کیهان: چرا سه قوه به کشف حجاب میدان می‌دهند؟

بعد از ابلاغ قانون عفاف و حجاب به دولت محترم، اعلام شد که اجرای آن تا اطلاع ثانوی به تعویق افتاده است! چرا؟! در این خصوص توضیحی ندادند! و این چند پرسش را بی‌پاسخ گذاشتند که؛ اولاً؛ اطلاع ثانوی تا چه مدتی ادامه دارد؟! ثانیاً؛ تعویق غیرقانونی این قانون، با چه انگیزه و بر اساس کدام ضرورت صورت گرفته است؟! ثالثاً؛ در این فاصله، که معلوم نیست قرار است تا چه هنگام به درازا بکشد، چه اقدامی برای فراهم آوردن زمینه اجرای آن (البته به قول خودشان‌) انجام داده‌اند؟!

به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین،حسین شریعتمداری در  روزنامه کیهان نوشت: بعد از توقف اجرای قانون عفاف و حجاب، به‌گونه‌ای غیررسمی ولی گسترده و فراگیر اعلام شد که توقف اجرای این لایحه از مصوبات شورای عالی امنیت ملی بوده است‌که یک ادعای بی‌اساس بود و شورای عالی امنیت ملی چنین مصوبه‌ای نداشته است. طرح این ادعا که باید از سوی مسئولان محترم و دست‌اندرکار تکذیب می‌شد و نشد، به تلقی خطا و تصور باطلی در افکار عمومی دامن می‌زد - و زد- که عاری از واقعیت بود. 


یک جریان مشکوک در داخل کشور و با هماهنگی دشمنان بیرونی در این شیپور فریب می‌دمند که مخالفان کشف حجاب در پی برخوردهای سخت و بگیر و ببند و... هستند! و توضیح نمی‌دهند که این ادعای دشمن‌پسند را از کجا آورده‌اند؟! بله با آن خانم کذائی که اعتراف می‌کند ساعتی فلان مبلغ (به دلار) برای حضور هنجارشکنانه خود دریافت می‌کرده است و آن آقایی که ماموریت پرداخت این دستمزد را داشته است، باید برخورد پشیمان‌کننده‌ای بشود. ولی دختران و زنانی که در این دام فریب افتاده‌اند، حساب دیگری دارند.

اگر حفظ حجاب، یک واجب الهی و نص قانونی است -که هست- و اگر کشف حجاب، پدیده‌ای خانمانسوز و برهم‌زننده اساس خانه و خانواده است -که چنین است-‌ و اگر این پدیده پلشت، زندگی عفیفانه جوانان این مرز و بوم را به تباهی می‌کشاند -که می‌کشاند- و اگر این طرح فریب، با صرف هزینه‌های کلان و به‌کارگیری همه توان از سوی دشمنان اسلام و انقلاب و مردم شریف ایران به میدان آورده شده است -که اسناد فراوانی از حضور دشمن در پس آن حکایت می‌کند- مسئولان محترم و مخصوصاً سران عزیز سه قوه نه فقط در پیشگاه مردم و جوانانی که در این تور فریب دشمن افتاده‌اند، بلکه برای روز واپسین چه پاسخ پذیرفتنی و قابل قبول در چنته دارند؟!

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۲
در انتظار بررسی: ۹
انتشار یافته: ۲۹
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۴
از بی حجابی بدتر نفاق و دودستگی اتحاد در کشور در این شرایط است که کیهان پرچمدار آن است چرا با آن برخورد نمی شود؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۴
ایشان در خصوص گرانی و تورم و ناترازی و مشکلات مردم نظری ندارند؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۴
اینطور به نظر میاد که سایه جنگ از سر کشور پایین آمده باشه برای همین این دوستان مجددا بحث حجاب را داغ کرده آمد، ای کاش در کنار حجاب کمی به امور اقتصادی و فساد خانمانسوز نیز بپردازید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۴
دنبال ایجاد تنش هستی ؟؟؟؟
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۴
به نظرم قوه کیهانیه باید به قوای سه گانه کشور اضافه بشه.
پاسخ ها
ناشناس
| Canada |
۰۹:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۴
چرا ایشان برای بیان مشکلات اقتصادی مردم عزیزمان، اینقدر وحشت دارند ولی دایما دنبال دو تار موی دختران و بانوان محترم ایران هستند؟
شهرام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۴
اين نسلي كه شما مي فرماييد كه نسل انقلاب هستند و از كره ماه نيامده اند ! خودشان قدرت انتخاب دارند چرا بايد به زور قانون چيزي را تحميل كرد . اين ها در زمان انتخابات و همه پرسي و .. خوبن و فرزندان برومند همين مملكت هستند . تا گوشه روسري در زمان ديگري كنار برود مي شوند آشبوگر و منافي عفت و .... . يكبار تكليف را مشخص كنيد اين جماعت حق راي دادن و ... را دارند يا ندارند ؟
ناشناس
|
Germany
|
۰۸:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۴
چقدر حقوق میگیری که اینها رو سال ها تکرار کنی؟ چرا کسی جلوی این و امثال این رو نمیگیره؟
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۰۹:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۴
کیان از این همه گیر دادن و حمله به این و آن خسته نشدی، بسه دیگه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۴
اگر ننویسد حقوق ندارد .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۴
برای اینکه از وضع گسترد نارضایتی اجتماع و مردم باخبرند بهتر از من و شما
ناشناس
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۰۹:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۴
امسال کیهان یک ردیف ب دجه بگیرد و حجاب بان استخدام کند و خود کیهان دست به کار شود حتما باید از کارمندان خودش ش وع کند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۴
به عنوان یک ایرانی از 90 میلیون ایرانی... سوالی دارم؟ تا چه زمانی باید نظرات آقای شریعتمداری را بشنویم؟ آیا 89،999،999،999 نفر بقیه در این مملکت ، حق اظهار نظر دارند؟ چون به بقیه حق اظهار نظر نمیدید، لطفا این آقا را هم از اخبار و مقالات خذف کنید که عدالت رعایت شود..
پاسخ ها
امید
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۴
حرف شریعتمدار حرف 90 میلیون است اگر شما نمی خواهی نگاه نکن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۴
شما از طرف خودت صحبت کن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۴
فروش روزنامه کیهان
درکل کشور به 3000 نمی رسد
که اکثرا استفاده‌ای دیگری غیر از خواندن از این روزنامه می کنند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۴
اقا امید از طرف مردم صحبت نکنید لطفا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت