دستور پیگیری ضربوشتم یک دانشآموز در قزوین
رئیس مرکز روابط عمومی آموزش و پرورش از صدور دستور پیگیری فوری ماجرای ضرب و شتم یک دانشآموز در یکی از مدارس استان قزوین خبر داد.

به گزارش تابناک به نقل از حسین صادقی رئیس مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش گفت: در پی انتشار خبری مبنی بر اظهارات والدین دانش آموزی در قزوین، با موضوع تنبیه بدنی دانش آموزی از سوی یکی از عوامل مدرسه، موضوع به سرعت با دستور مدیرکل آموزش و پرورش استان مورد پیگیری جدی قرار گرفته و علل این واقعه در دست بررسی است.
وی ادامه داد: برخورد قانونی در انتظار متخلف یا متخلفان احتمالی این ماجرا خواهد بود. گفتنی است هرگونه تنبیه بدنی دانشآموزان و یا هر نوع توهین و بی احترامی به ساحت معلمان عزیز، از خطوط قرمز آموزش و پرورش بوده و در مسائلی از این دست، هیچ قصوری از سوی هیچ مرجعی، پذیرفتنی نیست.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۸
پاسخ ها
مهدی
| ۱۱:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۲
ناشناس
| ۱۳:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۲
متاسفانه بسیاری از معلم ها در استانهای جنوبی و کرمان و خراسان جنوبی اعتیاد دارند و همین موضوع باعث می شه رفتار بدی با دانش اموزان داشته باشند . اداره گزینش و حراست اموزش و پرورش باید یک بازنگری و ... داشته باشه و گرفتن تست اعتیاد از برخی معلمان هر 6 ماه یک بار الزامی است .
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟





