پرسش چالشی در نشست خبری دبیر ستاد ملی جمعیت/ ما را مجاب کنید چرا فرزند بیشتر؟+فیلم

نشست خبری دبیر ستاد ملی جمعیت امروز با پرسش چالش برانگیزی درباره انگیزه‌های فرزندآوری و افزایش جمعیت مواجه و البته از سوی وحید دستجردی و اعضای ستاد پاسخ‌هایی بدان ارائه شد.
کد خبر: ۱۳۳۱۷۵۲
| |
2880 بازدید
|

پرسش چالشی در نشست خبری دبیر ستاد ملی جمعیت/ ما را مجاب کنید چرا فرزند بیشتر؟+فیلم

در نشست خبری ستاد ملی جوانی جمعیت که صبح امروز (۹ مهر ۱۴۰۴) در سالن کوثر نهاد ریاست‌جمهوری با حضور مرضیه وحید دستجردی، دبیر ستاد، و اصحاب رسانه برگزار شد، مهدی محمدی کلاسر، دبیر سرویس اجتماعی تابناک، ابهامات و پرسش‌های صریحی درباره سیاست‌های افزایش جمعیت و چالش‌های هرم جمعیتی مطرح کرد.

دبیر اجتماعی تابناک با اشاره به تناقض‌های تاریخی در نگاه به هرم جمعیتی، گفت: «در کتاب‌های جغرافیای دبیرستان، هرم جمعیتی جوان مشکل اساسی معرفی می‌شد، اما امروز که به هرم دیگری رسیده‌ایم، باز هم آن را مایه نگرانی می‌دانند. چرا هر نوع هرمی برای ما مسئله‌ساز است؟ آیا ایراد در جای دیگری نیست؟»

وی با توصیف شرایط اقتصادی و اجتماعی دشوار، افزود: «در کوچه و خیابان‌هایی پر از ترافیک، با وجود خشکسالی، ناترازی انرژی، خاموشی برق، مدیران تغییرناپذیر، برنامه‌های پنج‌ساله با ۲۰ درصد تحقق، و سندی که قرار بود ایران را تا ۱۴۰۴ قدرت اول منطقه کند و نکرد، چگونه شهروندان را به فرزندآوری مجاب کنیم؟ حال امروز من شهروند بد است، کدام عقل سلیم حاضر است فرزندی بیاورد که هم، زمان حالش خراب باشد و هم آینده‌اش نامعلوم؟»

پرسش دبیر اجتماعی تابناک از از دبیر ستاد ملی جمعیت

دبیر اجتماعی تابناک با مقایسه ایران با ژاپن، تأکید کرد: «۲۸ درصد جمعیت ژاپن سالمند است، اما با ۶ درصد سالمندی در ایران، آن‌ها در شاخص‌ها جلوترند. پس می‌شود سالمندی آینده را هم مدیریت کرد... تا ۴۵ سال آینده هرم ما، تازه به آن‌ها نزدیک می‌شود، در این شرایط افزایش جمعیت، اکنون جز بحران بیشتر نمی‌آورد. ما باید نگران جمعیت فعلی باشیم، نه ۵۰ سال بعد. امروز اگر شرایط بهتر باشد، آینده هم خودبخود ساخته می‌شود. » وی درپایان گفت: لطفا من شهروند را مجاب کنید چرا افزایش جمعیت ضرورت دارد و چه انگیزه‌ای در این راستا ایجاد کرده‌اید؟

تعداد بازدید : 435
کد ویدیو

این پرسش‌ها در حالی مطرح شد که نشست بر موضوعاتی مانند کارت امید مادر و جایزه جوانی جمعیت تمرکز داشت و دستجردی و همکارانش به آن پاسخ دادند، که جزئیات آن در ویدئوی منتشرشده تابناک موجود است. 

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۲۳
حسين
|
Sweden
|
۱۶:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۹
جلسه ي كاري هست يا جلسه ي ميوه خوران؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۹
یاد سریال های ایرانی افتادم که همش در حال خوردن هستن
ناشناس
| Netherlands (Kingdom of the) |
۱۸:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۹
ویتامین گیری می کنند:))
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۹
ولی آفرین مجری خوب جواب شان رو داد
در تأمین آب و برق مملکت ماندیم وقتی آینده بچه نامعلوم است و حالش هم افتضاح چرا به فکر زاد و ولد بیشتر باشیم؟!؟
آریا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۹
فقط شعار
ناشناس
|
Denmark
|
۱۶:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۹
بسیار پرسش درست و دقیقی است.
ایران فقط ظرفیت یک سوم جمعیت فعلی یعنی سی میلیون نفر را دارند و بقیه اضافی هستند.
ناشناس
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۱۶:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۹
اگر واقعا می خواهید جمعیت زیاد شود اصلا نیاز به کارت امید مادر و جایزه جوانی جمعیت نیست فقط کافیست برای این سوالات این خبرنگار جواب داشته باشید راه حل داشته باشید.
ناشناس
|
Sweden
|
۱۶:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۹
عقل سلیم حکم می کند شما برای حل یک معضل باید سراغ ریشه های آن بروید ببینید ایراد کار کجاست دلیل و علتش چیست بعد راهکار براساس آن بیابید و راه حل پیاده سازی کنید.
آیا اینکه جوانان ازدواج نمی کنند بچه دار نمی شوند دلیلش این است کارت امید مادر نداشتند و جایزه جوانی جمعیت نبوده!؟
هععععی!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۹
حرف حساب جواب نداره. قربون دهنت که حرف دل همه رو زدی
حسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۹
مگه فراره از بیمه پرداز بگیرند بدند به بازنشسته من فکر می کردم حق بیمه رو می گیرند سرمایه گذاری می کنند تا بعدا از اون سرمایه حقوق بتزنشتگی بدند .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۹
یک ضرب المثل است که میگه: طرف نون نداره بخوره پیازچه می خوره اشتهاش وا شه. حالا نقل مملکت ماست برای همین تعداد هم امکانات اولیه زندگی که مهمترین آن آب است وجود نداره اونوقت تشویق میشه جمعیت رو زیاد کنن.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۹
برای جوانی جمعیت در این شرایط بحرانی باید ازدواج مجدد مردان متاهل و متمول را قانونی اعلام کنیم که هم دختران در خانه مانده که امکان ازدواج و فرزند آوری آنها هر روز کمتر می شود ازدواج کنند و فرزند بیاورند و هم سرمایه های انباشت شده در دست مردان متمکن صرف تولید فرزند شود و هم فساد کاهش پیدا کند
در دین ما راه حل برای تمام مشکلات اجتماعی وجود دارد
فقط کافی است زنان دست از خودخواهی بردارند و بدون تنش و و درگیری و مهریه و طلاق به ازدواج مجدد شوهر خود رضایت دهند و یا حتی خودشان برای شوهرانشان همسر جوان و مناسب انتخاب کنند تا از این بحران گذر کنیم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۹
مرد حسابی کره جنوبی شصت میلیون نفر هم نیست ولی از هند و چین 3 میلیارد نفری تو تمام زمینه ها سرتر و پیشرفته تر هست
پیشرفت یک کشور ربطی به جمعیت نداره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۹
بیشتر با دنیا در بفتید هر چه قدر منزوی تر محصور تر و از چرخه اقتصادی جهان بیرون افتاده تر بشیم حتما پنچره جمعیتیتون تبدیل به دروازه میشه!!
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت