میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

اختلال گسترده در فرودگاه‌های اروپا بخاطر حمله سایبری

حمله سایبری که تاکنون فرودگاه‌های بروکسل، برلین و لندن را تحت تأثیر قرار داده، باعث تأخیر شدید در پروازهای سراسر اروپا شده است.
کد خبر: ۱۳۲۹۶۲۵
| |
1802 بازدید
اختلال گسترده در فرودگاه‌های اروپا بخاطر حمله سایبری

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ حمله سایبری به یک شرکت ارائه‌دهنده خدمات سامانه‌های پذیرش و سوارشدن مسافران، امروز فعالیت چند فرودگاه بزرگ اروپایی از جمله هیترو لندن، بروکسل و برلین را مختل کرد و موجب تأخیر و لغو پرواز‌ها شده است. فرودگاه هیترو لندن امروز اعلام کرد که شرکت Collins Aerospace که خدماتی را به چند خط هوایی در فرودگاه‌های مختلف جهان ارائه می‌دهد، با مشکل فنی روبه‌رو شده که ممکن است باعث تأخیر در پرواز مسافران شود. فرودگاه بروکسل هم در وب‌سایت خود اعلام کرد که این حمله سامانه‌های خودکار را از کار انداخته و فقط امکان پذیرش و سوارشدن دستی مسافران وجود دارد. فرودگاه بروکسل در بیانیه خود افزود «این وضعیت تأثیر بزرگی بر برنامه پرواز‌ها دارد و متأسفانه باعث تأخیر و لغو پرواز‌ها خواهد شد». به مسافران در اروپا که امروز پرواز داشتند، توصیه شده که پیش از رفتن به فرودگاه، وضعیت سفر خود را با شرکت‌های هواپیمایی چک کنند. فرودگاه برلین هم در وب‌سایت خود اعلام کرد «به دلیل مشکل فنی در سامانه ارائه‌دهنده که در سراسر اروپا فعال است، زمان انتظار در پذیرش طولانی‌تر است. در حال کار روی یک راه‌حل سریع هستیم».

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت