صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

جشنواره فیلم ونیز هک شد

جشنواره فیلم ونیز تأیید کرد که قربانی یک حمله سایبری شده که منجر به افشای داده‌های شخصی شرکت‌کنندگان معتبر این دوره، از جمله اعضای رسانه‌ها، شده است.
کد خبر: ۱۳۲۱۴۴۲
| |
3419 بازدید
جشنواره فیلم ونیز هک شد

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ اطلاعیه‌ای که به افراد تحت تأثیر این حمله (از جمله خبرنگاران هالیوود ریپورتر) - ارسال شد، برگزارکنندگان جشنواره اعلام کردند که این حمله در تاریخ ۷ جولای رخ داده و افراد ناشناس به سرور‌های جشنواره نفوذ کرده و اسناد ذخیره‌شده در آنها را کپی کرده‌اند. داده‌های فاش‌شده شامل نام‌ها، آدرس‌های ایمیل، شماره تلفن‌ها، کد‌های مالیاتی و آدرس‌های پستی افراد بوده است.

جشنواره ونیز اعلام کرد: «تیم فناوری اطلاعات ما به‌سرعت وارد عمل شد، سیستم‌های آسیب‌دیده را ایزوله کرده و ایمن‌سازی نمود. مقامات مرتبط فورا در جریان قرار گرفتند و عملیات بازگردانی سیستم‌ها آغاز شد.»

افرادی که نگران امنیت داده‌های خود هستند یا به اطلاعات بیشتری نیاز دارند، می‌توانند با مسئول حفاظت از داده‌های جشنواره از طریق ایمیل privacy@labiennale.org تماس بگیرند.

این نخستین حمله سایبری به یک جشنواره بزرگ اروپایی نیست. پیش‌تر در سال ۲۰۲۲، جشنواره فیلم کن نیز با حمله مشابهی مواجه شد که سیستم رزرو آنلاین بلیت‌های از کار افتاد.

هشتادودومین جشنواره بین‌المللی فیلم ونیز از ۲۷ اوت تا ۶ سپتامبر (۵ تا ۱۵ شهریور) در ایتالیا برگزار می‌شود.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار