ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

هشدار به خریداران سکه‌های پارسیان

اتحادیه طلا و جواهر با صدور اطلاعیه‌ای رسمی نسبت به مشاهده و شناسایی سکه‌های پارسیان تقلبی در بازار هشدار داد.
کد خبر: ۱۳۲۹۴۶۰
| |
4041 بازدید
هشدار به خریداران سکه‌های پارسیان

به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا، جواهر، نقره و سکه تهران با صدور اطلاعیه‌ای رسمی نسبت به مشاهده و شناسایی سکه‌های پارسیان تقلبی در بازار هشدار داد. این سکه‌ها با برند‌های «ماربر»، «زردیس» و «کهزاد» تولید شده و همگی دارای کد استاندارد جعلی منتسب به اصفهان هستند.

اتحادیه در این اطلاعیه خطاب به اعضا و همکاران صنفی اعلام کرد: «ضرورت دارد در فرآیند خرید، فروش و تعویض سکه‌های پارسیان، به‌ویژه با برند‌های یادشده، نهایت دقت و احتیاط صورت گیرد و از معامله اقلام مشکوک به تقلب خودداری شود.»

مسئولان اتحادیه تأکید کرده‌اند که این هشدار برای جلوگیری از زیان فعالان بازار و حفظ اعتماد مشتریان صادر شده و از تمام واحد‌های صنفی خواسته شده است با رعایت نکات ایمنی و بررسی دقیق مشخصات کالا، از گسترش این پدیده جلوگیری کنند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟