جریمه به دلیل نپرداختن کرایه اتوبوس

روز گذشته پس از سوار شدن به اتوبوس قصد داشتم كرايه را با كارت مترو پرداخت كنم، اما راننده به من گفت كه اين امكان وجود ندارد.
کد خبر: ۱۳۲۹۳۷
|
۰۶ آذر ۱۳۸۹ - ۱۴:۵۰ 27 November 2010
|
2850 بازدید
ایسنا: دادگاه عالي ايالت «نيويورك» در ايالات متحده آمريكا يك زن جوان را به دليل عدم پرداخت كرايه اتوبوس به پرداخت يكصد دلار جريمه نقدي محكوم كرد.

«دارين ماير» كه اهل نيويورك آمريكاست، در مصاحبه‌اي با رسانه‌هاي دولتي اين كشور، بيان كرد: روز گذشته پس از سوار شدن به اتوبوس قصد داشتم كرايه را با كارت مترو پرداخت كنم، اما راننده به من گفت كه اين امكان وجود ندارد.

اين زن جوان در ادامه، خاطر نشان كرد: من هم با راننده دعوا كرده و بدون پرداخت كرايه از اتوبوس خارج شدم.

بر اساس گزارش پليس ايالت «نيويورك» كه در خبرگزاري يونايتدپرس منتشر شد، اين زن جوان به اتهام عدم پرداخت كرايه و دعوا كردن با راننده به پرداخت يكصد دلار جريمه نقدي محكوم شد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت