صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

خواب ‌آلودگي راننده ،4 قرباني گرفت

کد خبر: ۱۳۲۷۳۹
| |
2120 بازدید

معاون عمليات پليس‌راه كشور گفت: خستگي و خواب آلودگي راننده پرايد ، چهار كشته و يك مجروح بر جاي گذاشت.

به گزارش ايسنا ، سرهنگ پرويز سياح البرزي گفت: صبح امروز (جمعه) ساعت 5:30 ماموران پليس راه استان سيستان و بلوچستان از طريق تماس شهروندان در جريان تصادفي در جاده خارك-ايرانشهر قرار گرفتند.

وي افزود: ماموران با حضور در صحنه حادثه با پرايد واژگون شده‌اي روبرو شدند كه چهار تن از سرنشينان اين خودرو جان خود را از دست داده و يك نفر ديگر نيز به شدت مجروح شده بود.

معاون عمليات پليس‌راه كشور با بيان اينكه فرد مجروح توسط عوامل اورژانس به بيمارستان منتقل شد، گفت: ماموران عدم كنترل وسيله نقليه ناشي از خستگي و خواب آلودگي را علت بروز اين حادثه عنوان كردند.

سرهنگ البرزي با بيان اينكه عدم توجه به جلو، انحراف به چپ و تخطي از سرعت مطمئنه در صدر علل بروز تصادفات در شبانه‌روز گذشته قرار دارد درباره وضعيت جاده‌ها در آخرين روز از تعطيلات، گفت: وضعيت محورها و جاده‌هاي كشور عادي است و مشكل خاصي در تردد وسايل نقليه وجود ندارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟