شوک به بارسلونا

خاوی میگل خبرنگار بارسایی روزنامه آ.اس که منبع معتبری در زمینه مصدومیت فوتبالیست‌ها محسوب می‌شود، وضعیت گاوی را به‌روزرسانی کرد.
کد خبر: ۱۳۲۷۱۴۲
| |
1110 بازدید
شوک به بارسلونا

به گزارش تابناک به نقل از بارسا نیوز، این بازیکن هفته گذشته در تمرینات بارسلونا از ناحیه زانو و محل مصدومیت قبلی احساس درد کرد. گاوی بلافاصله به تمرین پایان داد و موضوع را با پزشکان باشگاه در میان گذاشت.

در ابتدا همانطور که هانسی فلیک نیز تأیید کرد، او از بازی با رایو وایکانو کنار گذاشته شد، اما انتظار می‌رفت برابر والنسیا به میادین بازگردد. با این حال روز گذشته اعلام شد که گاوی حتی بازی با والنسیا را هم از دست خواهد داد.

حالا خاوی میگل مدعی شده که مصدومیت گاوی جدی‌تر از انتظار است و این بازیکن دیدار با نیوکاسل در هفته اول لیگ قهرمانان را نیز از دست خواهد داد.

میگل افزود که باشگاه در مورد گاوی ریسک نمی‌کند و هدف این است که به بازی با پاری سن ژرمن برسد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت