ضرب‌و‌شتم یک محیط‌بان در شمیرانات

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران گفت: یکی از محیط‌ بانان در منطقه حفاظت‌ شده ورجین شمیرانات در جریان ممانعت از ورود غیرمجاز سه متعرض طبیعت، مورد ضرب و جرح شدید قرار گرفت و به بیمارستان منتقل شد.
کد خبر: ۱۳۲۶۹۳۷
| |
1801 بازدید
ضرب‌و‌شتم یک محیط‌بان در شمیرانات

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ حسن عباس نژاد در تشریح جزئیات این حادثه گفت: سه نفر از متعرضان غیر مجاز که قصد ورود به منطقه حفاظت شده ورجین را داشتند با ممانعت محیط بان گرمابدر رو به رو شدند و در جریان درگیری، این محیط بان از ناحیه صورت و بینی به‌شدت آسیب دید و با آمبولانس به بیمارستان انتقال یافت.

وی افزود: موضوع بلافاصله به کلانتری اطلاع داده شد و با هماهنگی فرماندهی انتظامی منطقه، ضاربان دستگیر و با دستور مقام قضایی روانه زندان شدند.

بر اساس اعلام اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران عباس نژاد با تأکید بر اینکه وظیفه ذاتی محیط بانان، حفاظت از حیات وحش و صیانت از مناطق حفاظت شده است، اظهارکرد: سازمان حفاظت محیط زیست بدون هیچ گونه اغماض از طریق مراجع قضایی با هرگونه تعرض به محیط بانان و محیط زیست برخورد خواهد کرد.

۱۰ شهریورماه نیز یحیی عسگریان - فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی شهرستان شمیرانات - حین انجام مأموریت، هدف حمله مسلحانه قرار گرفت.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت