تبریک میشل سلیمان به نصرالله

میشل سلیمان گفت: این پیروزی مقاومت، به لبنان و همه لبنانی هایی که مورد هدف دشمنان هستند، عزت داد.
کد خبر: ۱۳۲۶۳
| |
6784 بازدید
رئیس جمهوری لبنان با ابراز تمایل به حضور در مراسم استقبال از اسرای لبنانی، بار دیگر به مقاومت و دبیرکل حزب الله لبنان به خاطر این پیروزی تبریک گفت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه السفیر، میشل سلیمان، حاج حسین الخلیل معاون سید حسن نصرالله را از تمایل خود برای شرکت در مراسم استقبال از اسیران لبنانی مطلع کرد.

در این حال، رئیس جمهوری لبنان بار دیگر به مقاومت و سید حسن نصرالله به خاطر دستاورد جدیدی که به سلسله پیروزی های گذشته مقاومت در مقابله با دشمن صهیونیستی اضافه می شود، تبریک گفت.

میشل سلیمان درادامه افزود : این پیروزی مقاومت، به لبنان و همه لبنانی هایی که مورد هدف دشمنان هستند، عزت داد.

وی تاکید کرد: وحدت لبنانی ها محور ثابت دستاوردهای ملی و قومی بوده و باقی خواهد ماند.

سید حسن نصرالله روز گذشته در کنفرانسی مطبوعاتی بدون اشاره به وضعیت داخلی لبنان، به شرح توافق تبادل اسرا پرداخت.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت