صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

واکنش تند عربستان به اظهارات اخیر نتانیاهو

وزارت خارجه عربستان اظهارات بنیامین نتانیاهو درمورد طرح به اصطلاح «اسرائیل بزرگ» را محکوم کرد.
کد خبر: ۱۳۲۲۶۶۷
| |
8643 بازدید
|
۲

واکنش تند عربستان به اظهارات اخیر نتانیاهو

به گزارش تابناک به نقل از الجزیره، وزارت خارجه عربستان اعلام کرد: ریاض اظهارات بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل درمورد طرح به اصطلاح «اسرائیل بزرگ» را محکوم می‌کند.

بنا بر این گزارش، وزارت خارجه عربستان عنوان داشت: ما مخالف طرح‌های شهرک‌سازی و توسعه طلبانه هستیم که رژیم اشغالگر اسرائیل در پیش گرفته است.

این وزارت خانه اظهار کرد: ما به جامعه بین الملل نسبت به تشدید نقض قوانین بین المللی از سوی اسرائیل هشدار می‌دهیم.

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در مصاحبه‌ای با شبکه «i۲۴» گفت: «من در یک مأموریت تاریخی و معنوی هستم و از نظر احساسی به رؤیای اسرائیل بزرگ پیوند خورده‌ام.»

او همچنین اعلام کرد که تل‌آویو با «کشورهای متعددی» در حال گفت‌وگوست که می‌توانند میزبان فلسطینی‌ها باشند.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۳
الاخوان السعودیون !
لطفاً با پا دست پس نزنید و با پا پیش نکشید ! دم خروس را باور کنیم یا قسمتان را ؟ ارسال کامیونهای غذا برای صهیونیستها را باور کنیم یا ارسال کشتی سلاخ را ؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۳
در مقابل اسرائیل غاصب، فلسطین بزرگ، مصربزرگ، اردن بزرگ قرار دارد.
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار