سرنوشت استقلال و پرسپولیس در دست پیکان

باشگاه پیکان با تعامل موضوع مربوط به برگزاری چند بازی استقلال و پرسپولیس در شهرقدس را برطرف خواهد کرد.
کد خبر: ۱۳۲۲۵۵۹
|
۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۱ 13 August 2025
|
674 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از ورزش سه، پیکان تهران اولین تیمی بود که سال‌ها قبل بازی‌های خانگی خود در لیگ برتر را در ورزشگاه شهدای شهرقدس برگزار کرد و تاکنون هم این مسئله ادامه‌دار بوده است. در چنین شرایطی خودروسازان علاقه دارند در فصل جدید لیگ برتر هم در شهرقدس پذیرای حریفان خود باشند، اما با توجه به طولانی شدن روند بازسازی ورزشگاه آزادی استقلال و پرسپولیس هم خواهان میزبانی در شهرقدس هستند و این مسئله اختلاف نظر‌هایی را به وجود آورده است.
 
در چنین شرایطی پیکانی‌ها اصرار بر برگزاری بازی‌های خانگی خود در ورزشگاه شهرقدس دارند و حتی این باشگاه برای فصل جدید ایده‌هایی برای استفاده از ظرفیت هواداری در این شهرستان را ارائه کرده است.
 
با این حال خودروسازان پایتخت می‌خواهند با تعامل موضوع میزبانی را برطرف کنند. رضا رهقی مدیر تیم فوتبال پیکان درباره درخواست استقلال و پرسپولیس برای میزبانی در شهرقدس گفت: «به هر حال همه می‌دانید که تعداد زمین‌های مناسب برای برگزاری لیگ برتر در تهران بسیار محدود است. در حال حاضر به جز ورزشگاه آزادی که تحت بازسازی قرار گرفته، ورزشگاه‌های شهرقدس، پاس قوامین و تختی را در تهران داریم. این در حالی است که ورزشگاه پاس برخی نواقص برای میزبانی دارد و شنیده‌ایم ورزشگاه تختی هم هنوز به طور صد درصد آماده نشده است.»
 
او ادامه داد: «ورزشگاه خانگی ما در سالیان گذشته شهرقدس بوده و الان هم طبیعتاً دوست داریم در این ورزشگاه میزبان باشیم. به همت آقای نائیجی مدیرعامل باشگاه اقدامات موثری هم در راستای استفاده از ظرفیت‌های شهرقدس برای جذب هوادار انجام دادیم و حق طبیعی ماست که در این ورزشگاه میزبان باشیم. با این حال می‌دانیم که سازمان لیگ هم برای برگزاری بازی‌ها محدودیت‌هایی در تهران دارد و فکر می‌کنم باید یک تعامل خوب صورت بگیرد.»
 
رهقی همچنین گفت: «مدیرعامل باشگاه پیکان همیشه نشان داده اهل تعامل است؛ قطعا ضمن تعامل و همکاری که با سازمان لیگ و مدیران دو باشگاه استقلال و پرسپولیس خواهیم داشت، این مسأله را به بهترین شکل برطرف می‌کنیم. باید در این خصوص اتفاقی بیفتد که باشگاه پیکان ضرر نکند و از طرف دیگر سازمان لیگ هم به دردسر جدیدی برای برگزاری بازی‌های استقلال و پرسپولیس نیفتد.»
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # پل ترامپ
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت