صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تهدید ایلان ماسک علیه اپل: شکایت به دلیل انحصارگرایی در اپ استور

ایلان ماسک، اپل را به‌دلیل آنچه نقض قوانین ضدانحصار در رتبه‌بندی اپلیکیشن چت‌بات هوش مصنوعی Grok می‌داند، به شکایت تهدید کرد. این چت‌بات متعلق به شرکت هوش مصنوعی او، یعنی xAI، است.
کد خبر: ۱۳۲۲۳۸۷
| |
1998 بازدید
تهدید ایلان ماسک علیه اپل: شکایت به دلیل انحصارگرایی در اپ استور

به گزارش تابناک به نقل از شفقنا؛ ایلان ماسک، اپل را به‌دلیل آنچه نقض قوانین ضدانحصار در رتبه‌بندی اپلیکیشن چت‌بات هوش مصنوعی Grok می‌داند، به شکایت تهدید کرد. این چت‌بات متعلق به شرکت هوش مصنوعی او، یعنی xAI، است.

ماسک در پستی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «اپل طوری رفتار می‌کند که عملاً رسیدن به رتبه اول در اپ استور را برای هر شرکت هوش مصنوعی دیگری غیر از OpenAI ناممکن کرده است. این یک نقض آشکار قوانین ضدانحصار است. xAI فوراً اقدام قانونی خواهد کرد.»

ماسک در پستی دیگر گفت: «چرا با اینکه X اپلیکیشن خبری شماره ۱ در جهان و Grok اپلیکیشن شماره ۵ در میان همه اپلیکیشن‌هاست، از قرار دادن آنها در بخش “Must Have” (باید داشته باشید) خودداری می‌کنید؟ آیا دارید سیاسی‌بازی می‌کنید؟»

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات