میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

واکنش انگلیس به تصمیم اسرائیل برای اشغال غزه

معاون نماینده انگلیس در سازمان ملل در نشست شورای امنیت اعلام کرد: تصمیم اسرائیل درباره اشغال غزه اشتباه است و ما از تل آویو می‌خواهیم فوراً در گسترش عملیات خود در غزه تجدید نظر کند.
کد خبر: ۱۳۲۲۰۶۶
| |
2112 بازدید
واکنش انگلیس به تصمیم اسرائیل برای اشغال غزه

به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری الجزیره، معاون نماینده انگلیس در سازمان ملل امروز یکشنبه در نشست شورای امنیت در ارتباط با بحران جاری در غزه و ادامه جنایت‌های صهیونیست‌های اشغالگر علیه مردم مظلوم در این باریکه اعلام کرد: تشدید فعلی درگیری‌ها در غزه توسط اسرائیل، نزدیک به یک میلیون نفر را آواره خواهد کرد.

وی در این باره افزود: کمک‌های پراکنده نامناسب است و اسرائیل باید محدودیت‌های کمک‌رسانی به غزه را لغو کند. اسرائیل نباید با اقدامات خودسرانه مانع از فعالیت سازمان‌های بشردوستانه در غزه شود. تصمیم اسرائیل (درباره اشغال غزه) اشتباه است و ما از تل آویو می‌خواهیم که فوراً در گسترش عملیات خود در غزه تجدید نظر کند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات