همشهری: لاریجانی می‌تواند فیلترینگ و حجاب را حل کند

روزنامه اصولگرا به انتقاداتی که از انتصاب علی لاریجانی به دبیری شعام انتقاد می کنند واکنش نشان داد.
کد خبر: ۱۳۲۱۵۱۴
| |
2589 بازدید
|
۲

همشهری: لاریجانی می‌تواند فیلترینگ و حجاب را حل کند

به گزارش تابناک به نقل از همشهری؛ برخی به انتصاب علی لاریجانی در شورای‌عالی امنیت ملی پس از ردصلاحیت انتخاباتی انتقاد دارند، اما نکات دیگری هم هست:

۱-ردصلاحیت برای ریاست‌جمهوری به‌معنای بی‌صلاحیتی در سایر مسئولیت‌ها نیست.

۲-نگاه فرشته یا اهریمن به افراد، مانع دیدن توانمندی‌های واقعی آنهاست؛ لاریجانی در کنار نقدها، نقاط قوت مهمی دارد.

۳-تصمیم‌های شورای نگهبان مطلق و بی‌خطا نیستند؛ در گذشته مواردی اصلاح یا جبران شده‌اند.

۴-رهبر انقلاب پیش‌تر هم از چهره‌های ردصلاحیت‌شده در مجمع تشخیص بهره گرفته‌اند؛ مانند مرحوم هاشمی، احمدی‌نژاد و مجید انصاری. لاریجانی از همان زمان ردصلاحیت، مشاور رهبری و نماینده ایشان در نشست‌های راهبردی بوده است.

۵-در جریان جنگ اخیر، رویکرد انقلابی و راهبردی او، باعث بازنگری بسیاری از منتقدان در قضاوت‌های پیشین شد. بازگشت به قضاوت‌های هیجانی گذشته نادرست است.

۶-دولت امروز به تجربه تقنینی و اجرایی او نیاز دارد. این انتخاب عقلانی و کاربردی است.

۷-در شرایط جنگی، حضور فردی که هم انقلابی باشد، هم باتجربه و هم در شورا سابقه داشته باشد، بسیار مهم است.

۸-لاریجانی در توافق‌های بلندمدت با چین و روسیه نقش‌آفرین بوده است و این انتخاب می‌تواند مسیر دیپلماتیک راهبردی گذشته را تقویت کند.

۹-در شعام تصمیمات حساسی مانند فیلترینگ و حکمرانی سایبری و حجاب اتخاذ می‌شود و حضور افرادی که هم عاقل باشند، هم حوزه اجرا را بشناسند، هم نگاه مردمی داشته باشند، هم دین و نظام را بفهمند و هم بر قوانین مسلط باشند، ضروری است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۵
در انتظار بررسی: ۸
انتشار یافته: ۲
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۶
ردصلاحیت برای ریاست‌جمهوری به‌معنای بی‌صلاحیتی در سایر مسئولیت‌ها نیست.
ولی بدون شک کسی که نماینده رهبری و همچنین دبیرشورای امنیت ملی و چند دوره رئیس مجلس و نامزد انتخابات ریاست جمهوری بوده را نمی توان بدون اغراض سیاسی رد صلاحیت کرد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۶
شایسته است و انشاا...موفق باشد .
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا قبض‌های برق شگفت زده‌تان کرد؟
الی گشت