میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

افتتاح نمایشگاه «دوچرخه و کودکان غزه» در موزه فلسطین

نمایشگاه «دوچرخه و کودکان غزه» به همراه پرفورمنس «نبض زندگی کودکان غزه»، بعد از ظهر امروز در موزه هنرهای معاصر فلسطین افتتاح می‌شود.
کد خبر: ۱۳۲۱۱۸۲
| |
1638 بازدید

افتتاح نمایشگاه «دوچرخه و کودکان غزه» در موزه فلسطین

به گزارش خبرنگار فرهنگی تابناک، نمایشگاه «دوچرخه و کودکان غزه» به همراه پرفورمنس «نبض زندگی کودکان غزه»، بعد از ظهر امروز سه‌شنبه 14 مرداد، در موزه هنرهای معاصر فلسطین افتتاح می‌شود.

نمایشگاه «دوچرخه و کودکان غزه»، یک رویداد هنری-اجتماعی است که به بیان احساسات و چالش‌های کودکان در غزه می‌پردازد. این نمایشگاه شامل 21 اثر حجمی از جواد اکبرزاده، هنرمند حوزه هنرهای تجسمی است که تاکنون در نمایشگاه‌های انفرادی و گروهی در ایران و خارج از کشور حضور داشته و افتخاراتی نیز از سال 1372 از آن خود کرده است.

این نمایشگاه مفهومی امروز سه‌شنبه 14 مرداد 1404، از ساعت 15، در موزه هنرهای معاصر فلسطین به نشانی میدان فلسطین، خیابان طالقانی، خیابان شهید برادران مظفر، تقاطع خیابان بزرگمهر، شماره 74، افتتاح می‌شود و تا 28 مرداد به جز روزهای پنجشنبه و تعطیل از ساعت 10 تا 18 برپاست. 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات