توقیف ۴ شناور با تبعه خارجی در مرز آبی بوشهر

فرمانده مرزبانی استان بوشهر از توقیف ۴ فروند شناور صیادی با تبعه خارجی و صید غیرمجاز در آب‌های استان بوشهر خبر داد.
کد خبر: ۱۳۲۰۶۲۸
|
۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۶ 02 August 2025
|
808 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ سردار عبدالله خسروی ظهر شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نیرو‌های گشت دریایی مرزبانی موفق به کشف و توقیف ۴ شناور صیادی متخلف با خدمه خارجی در آب‌های سرزمینی شدند. این عملیات در راستای مقابله با صید غیرمجاز و حفاظت از منابع آبزیان انجام شده است.

وی افزود: این شناور‌ها که بدون مجوز در حال فعالیت بودند، به همراه ۶۵۰ کیلوگرم ماهی، ۱۰ تشت قایق، ۱۲ موتور و کلیه ادوات صید توسط مرزبانان شناسایی و متوقف شدند. ۳۴ خدمه این شناور‌ها تبعه کشور خارجی بوده و برای بررسی‌های بیشتر به مراجع قضائی تحویل داده شدند.

فرمانده مرزبانی استان بوشهر تأکید کرد: صید غیرقانونی تهدیدی جدی برای اکوسیستم دریایی و ذخایر ماهیگیری است، و مقامات ایرانی همواره بر برخورد قاطع با متخلفان تأکید داشته‌اند. این اقدام نشان‌دهنده هوشیاری و آمادگی نیرو‌های امنیتی در حفظ حریم آبی کشور است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت