موج بی‌سابقه گرما در کشور/ ضرورت مدیریت مصرف برق

تامین برق مصرفی مورد نیاز کشور به ویژه کلانشهرهایی چون تهران، با اوج‌گیری دمای هوا و ثبت رکورد مصرف، بدون یاری اقشار مختلف جامعه بر دشواری این ماموریت خطیر خواهد افزود.
کد خبر: ۱۳۲۰۰۷۰
|
۰۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۰ 29 July 2025
|
1124 بازدید
|
۱

به گزارش تابناک، سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار سطح نارنجی، نسبت به وقوع یک موج گرمای گسترده در بخش بزرگی از ایران طی روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه هفته جاری (هفتم و هشتم مرداد) هشدار داد.

بر اساس پیش‌بینی‌های این سازمان، دمای هوا در تهران طی این دو روز به حدود 40 درجه سانتی‌گراد یا بیشتر خواهد رسید. در مناطق جنوبی کشور از جمله ایلام، خوزستان و سایر نقاط گرم‌سیر، احتمال عبور دما از مرز 50 درجه سانتی‌گراد نیز وجود دارد.

این سازمان همچنین اعلام کرد که از چهارشنبه تا جمعه، وزش باد شدید، خیزش گردوخاک و کاهش دید افقی در استان‌های واقع در جنوب، جنوب غرب، مرکز و دامنه‌های جنوبی البرز پیش‌بینی می‌شود.

سازمان هواشناسی از شهروندان، به‌ویژه گروه‌های حساس، درخواست کرد در ساعات گرم روز از تردد غیرضروری در فضای باز خودداری کرده و تمهیدات لازم برای پیشگیری از گرمازدگی و آسیب‌های مرتبط را اتخاذ کنند.

بر اساس این اخبار و با توجه به ناترازی انرژی در ایام اوج‌گیری گرما در تابستان امسال، که دلایل متعددی همچون تشدید خشکسالی، افزایش مصرف بی‌رویه، استخراج رمزارزها و عدم توسعه شبکه در سالیان گذشته دارد، لازم است مردم در مصرف برق نهایت همکاری و مراقبت را انجام دهند تا با همبستگی عمومی، همه با هم از سخت‌ترین برهه برقی سال با کمترین خاموشی عبور کنیم.

تامین برق مصرفی مورد نیاز کشور به ویژه کلانشهرهایی چون تهران، با اوج‌گیری دمای هوا و ثبت رکورد مصرف، بدون یاری اقشار مختلف جامعه بر دشواری این ماموریت خطیر خواهد افزود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۸
فقط یک نمونه از بی تدبیری
از چند ماه قبل با کاهش فشار اب در تهران مجبور به نصب پمپ اب شدیم اولا مصرف اب تغییر چندانی نکرده است ثانیا قبوض برق امسال را با قبوض مشابه سال قبل که مقایسه می کنیم مصرف برق رشد قابل توجهی کرده و هزینه ان 5 تا 6 برابر شده است
یعنی ناترازی آب و تصمصم اشتباه کاهش فشار اب باعث تشدید ناترازی انرژی شده است چو پمپ اب 24 ساعت در حال مصرف برق است
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت