میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

فرانسه: جنگ غزه دیگر توجیه ندارد

وزیر خارجه فرانسه شامگاه دوشنبه در نشست سازمان ملل گفت که رژیم صهیونیستی رویکردی دارد که تروریسم را تقویت می‌کند.
کد خبر: ۱۳۱۹۸۹۰
| |
1739 بازدید
فرانسه: جنگ غزه دیگر توجیه ندارد

«ژان نوئل بارو» وزیر امور خارجه فرانسه شامگاه دوشنبه انتقادهای ریاکارانه‌ای را علیه رژیم صهیونیستی مطرح کرد.

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ بارو طی سخنرانی در جلسه سازمان ملل درباره فلسطین اشغالی گفت: «اسرائیل رویکردی دارد که تروریسم را تقویت می‌کند».

شبکه «الجزیره» به نقل از وی گزارش داد: «اجساد در غزه، زخم‌های قحطی و ترور را بر تن دارند. دیگر هیچ توجیهی برای عملیات نظامی اسرائیل در غزه وجود ندارد».

این دیپلمات فرانسوی همچنین افزود: «شهرک‌نشینان افراطی حق موجودیت فلسطینی‌ها را رد کرده و نفرت‌پراکنی می‌کنند و اوضاع از کنترل خارج شده است». 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات