شمشیرهای ایرانی بُرنده نبود؛ حذف اپه و فلوره/ پاکدامن به یک چهارم نرسید

نمایندگان ایران در سه بخش سابر انفرادی مردان، فلوره تیمی مردان و اپه تیمی بانوان به مصاف حریفان خود رفتند و به توفیقی دست نیافتند.
کد خبر: ۱۳۱۹۱۷۱
|
۰۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۱ 25 July 2025
|
1169 بازدید

ناکامی پاکدامن در آستانه یک‌چهارم/ حذف تیم‌های اپه و فلوره ایران

رقابت‌های جهانی شمشیربازی در تفلیس گرجستان با حذف سابریست‌های مرد و تیم‌های اپه و فلوره ایران در ادامه پیگیری شد.

به گزارش سرویس ورزشی تابناک، علی پاکدامن، کاپیتان با‌تجربه تیم ملی سابر ایران، پس از درخشش در مرحله گروهی با ۶ پیروزی متوالی و صعود مستقیم به جدول اصلی، در نخستین دیدار مرحله حذفی مقابل فورکان یامان از ترکیه به میدان رفت و با نتیجه ۱۵ بر ۸ به برتری رسید.

او در مرحله یک‌شانزدهم نهایی نیز حریف مصری خود را ۱۵ بر ۱۱ شکست داد و به جمع ۱۶ شمشیرباز برتر رسید. اما در ادامه راه، مقابل شمشیربازی از فرانسه یعنی تریستان پاتریس قرار گرفت. پاکدامن علیرغم نمایش پایاپای و جنگنده، در نهایت با شکست ۱۵ بر ۱۳ از صعود به یک‌چهارم نهایی بازماند.

در همین بخش، محمد فتوحی دیگر نماینده ایران بود که در نخستین دیدار مرحله حذفی مقابل کایتو از ژاپن شکست خورد و از جدول مسابقات کنار رفت.

در بخش تیمی فلوره مردان، ترکیب ایران با حضور علی امینی، عرفان جعفرزاده و محمدصادق سجادپور، در نخستین دیدار برابر تیم پرو با نتیجه ۴۵ بر ۳۵ شکست خورد و حذف شد.

تیم اپه بانوان ایران هم با ترکیب فاطمه خراسانی، زهرا مردتیزخراب و ریحانه رضایی در مرحله یک‌سی‌ودوم نهایی به مصاف تیم هند رفت و با نتیجه ۴۵ بر ۳۹ از صعود باز ماند.

مرحله انفرادی بانوان در اسلحه سابر فردا (شنبه) برگزار می‌شود و نمایندگان ایران در این بخش به میدان خواهند رفت.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت