شفاف سازی قوه قضا درباره پرونده پسران صدیقی و استعفای مصدق

جهانگیر درباره آخرین وضعیت این پرونده گفت: رسیدگی به این پرونده همچنان در مرحله دادسراست. برخی افراد در این ارتباط احضار و برخی دیگر بازداشت شده‌اند. تحقیقات از افراد مرتبط در حال انجام است و به محض تکمیل تحقیقات مقدماتی، اطلاع‌رسانی لازم انجام خواهد شد.
کد خبر: ۱۳۱۸۶۳۲
|
۳۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۰ 22 July 2025
|
2334 بازدید

سخنگوی قوه قضاییه گفت:  حجت‌الاسلام صدیقی از سال ۱۳۹۲ تاکنون صرفاً به‌عنوان مشاور رئیس قوه قضاییه انجام وظیفه کرده و هیچ‌گونه سمت اجرایی یا قضایی در دستگاه قضا ندارد. 

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم؛ وی افزود: بنابراین، حضور ایشان در جلسات یا مراسمات قوه قضاییه به‌عنوان یک مشاور، نباید باعث ایجاد شبهه یا ابهامی در خصوص رسیدگی به این پرونده شود؛ چرا که هیچ‌گونه اختیار اداری یا قضایی برای دخالت در روند پرونده‌ها ندارند.

جهانگیر درباره آخرین وضعیت این پرونده نیز گفت: رسیدگی به این پرونده همچنان در مرحله دادسراست. برخی افراد در این ارتباط احضار و برخی دیگر بازداشت شده‌اند. تحقیقات از افراد مرتبط در حال انجام است و به محض تکمیل تحقیقات مقدماتی، اطلاع‌رسانی لازم انجام خواهد شد. 

در مورد حجت‌الاسلام مصدق معاون اول سابق قوه قضاییه که پیش‌تر معاون اول قوه قضاییه بودند، به دلیل جایگاه خاص و اختیارات ویژه‌ای که داشتند، ادامه حضورشان در خارج از کشور ممکن بود شائبه‌هایی ایجاد کند؛ به همین دلیل از آن سمت استعفا دادند، هرچند همچنان در ساختار قوه قضاییه مشغول خدمت هستند.
 

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت