ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

اروپا ۲۲ بانک روسیه را تحریم کرد

اتحادیه اروپا در قالب بسته تحریمی جدید خود علیه روسیه، تعاملات مؤسسات مالی اروپایی با ۲۲ بانک این کشور را ممنوع کرد.
کد خبر: ۱۳۱۸۲۳۰
| |
1786 بازدید

اروپا ۲۲ بانک روسیه را تحریم کرد

به گزارش تابناک به نقل از مهر، بر اساس اعلام روزنامه رسمی اتحادیه اروپا، این اتحادیه ۲۲ بانک روسی را در فهرست تحریم‌های خود قرار داده است.

از جمله این بانک‌ها می‌توان به تی بانک، بانک سن پترزبورگ، بانک یاندکس و بانک سورگوتنفت گاز اشاره کرد.

بر اساس این طرح تحریمی، هر گونه تعاملات و تراکنش مالی بین مؤسسات اروپایی و این بانک‌های روسی از سوی اتحادیه اروپا ممنوع شده است.

این تحریم‌ها همچنین شامل ۲۳ بانک دیگر که پیشتر از دسترسی به سوئیفت محروم شده بودند نیز می‌شود.

بر اساس تحریم‌های مذکور همچنین فروش، استفاده، انتقال، صادرات یا ارائه نرم‌افزارهای با استفاده بانکی و مالی به بانک‌های ذکر شده ممنوع شده است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار