انصراف بهنام یخچالی از همراهی تیم ملی بسکتبال

بهنام یخچالی ملی‌پوش بسکتبال ایران که از همراهی تیم ملی در کاپ آسیا انصراف داده، گفت: باید در این مقطع کنار همسرم در آلمان باشم و خیلی برایم سخت است که همراه تیم ملی نیستم.
کد خبر: ۱۳۱۷۷۱۸
|
۲۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۹ 17 July 2025
|
753 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از پایگاه خبری ۳ ثانیه؛ فدراسیون بسکتبال امروز خبر داد که بهنام یخچالی به دلیل مشکلات شخصی از همراهی تیم ملی در کاپ آسیا انصراف داده است.
 
یخچالی در این باره گفت: «از پنجره‌ی قبلی انتخابی کاپ آسیا، همسرم درگیر مشکلاتی شد و باید حتما پیش او می‌ماندم. ما ایران بودیم؛ اما همسرم باید فورا به آلمان بر می‌گشت و من هم باید با او می‌رفتم. هماهنگ کرده بودم که در لبنان به تیم ملی اضافه شوم؛ اما چون کارهای همسرم ادامه دارد و نتوانست برای هیچ یک از اعضای خانواده‌ی خود ویزا بگیرد، من باید کنار او بمانم. به همین دلیل مجبور شدم که انصراف دهم.»
 
لژیونر بسکتبال ایران افزود: «خیلی با آقا جواد (داوری رئیس فدراسیون بسکتبال) صحبت کردم. واقعا همکاری کرد و به من لطف داشت. خیلی برایم سخت است که کنار تیم ملی نیستم. عاشق بازی کردنم و دوست داشتم که در آن جو تیم ملی باشم؛ ولی فکر می‌کنم که این موضوعِ شخصی فعلا مهمتر بود. من همیشه با افتخار در کنار تیم ملی بوده‌ام و در آینده هم خواهم بود، ولی این دوره نیستم. باز هم از آقا جواد تشکر می‌کنم که درکم کرد.»
 
کادر فنی تیم ملی، پیتر گریگوریان را جایگزین بهنام یخچالی کرد و قرار است محمد امینی دیگر لژیونر بسکتبال ایران هم در اردوی لبنان به ملی‌پوشان ملحق شود.
 
تیم ملی بسکتبال برای شرکت در تورنمنت تدارکاتی به لبنان سفر کرده و از ۳۰ تیر با تیم‌های مصر، لبنان و اردن مسابقه می‌دهد. کاپ بسکتبال آسیا از ۱۴ مرداد به میزبانی جده عربستان برگزار می‌شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت