ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

سرمربی تیم‌ملی بسکتبال در آسمان بیهوش شد

سرمربی تیم ملی بسکتبال در جریان سفر به جده در هواپیما دچار عدم هوشیاری شد که خوشبختانه مشکل جدی به وجود نیامد.
کد خبر: ۱۳۲۰۵۹۱
| |
3337 بازدید
سرمربی تیم‌ملی بسکتبال در آسمان بیهوش شد
به گزارش تابناک به نقل از فارس، سوتیریس مانولوپولوس، سرمربی تیم ملی بسکتبال ایران، در مسیر سفر به جده از روسیه دچار کسالت شد و برای لحظاتی هوشیاری خود را از دست داد؛ اتفاقی که نگرانی جدی در پرواز ایجاد کرد.
 
کادر پزشکی تیم ملی و نیرو‌های پروازی بلافاصله اقدامات اولیه درمانی را آغاز کردند و پس از چند دقیقه، مانولوپولوس به حالت هوشیاری بازگشت.
پس از رسیدن هواپیما به جده، سرمربی تیم ملی تحت کنترل پزشکی کامل قرار گرفت و آزمایش‌های تخصصی برای اطمینان از وضعیت سلامتی او انجام شد.
 
خوشبختانه در حال حاضر حال عمومی مانولوپولوس مساعد است و او در کنار سایر اعضای تیم، آماده آغاز رقابت‌هاست.
 
رقابت‌های کاپ آسیا از ۱۴ مرداد در شهر جده عربستان آغاز می‌شود و تیم ملی ایران در مرحله گروهی با تیم‌های ژاپن، سوریه و گوام هم‌گروه است.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟