واکنش زارع به رویارویی با امیررضا معصومی

سنگین‌وزن پرافتخار تیم ملی کشتی آزاد با بیان اینکه اشتباهاتش در فینال المپیک پاریس را دیگر تکرار نخواهد کرد، گفت: برای کسب سومین طلای جهان به زاگرب می‌روم.
کد خبر: ۱۳۱۶۰۹۳
|
۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۰ 09 July 2025
|
8764 بازدید

واکنش زارع به رویارویی با امیررضا معصومی

به گزارش تابناک به نقل از مهر، امیرحسین زارع درباره وضعیت تیم ملی کشتی آزاد گفت: تمریناتی که پشت سر می‌گذاریم سومین اردو پس از مسابقات جام تختی است. به خاطر شرایط جنگی که بر کشور حاکم بود، مجبور شدیم یکی از اردو‌ها را در استان‌های شمالی کشور برگزار کنیم که بسیار اردوی خوبی بود. بچه‌های ما نشان دادند که همیشه و در هر شرایط هدفشان بالا بردن پرچم ایران است. کادر فنی تمام قد و همه اعضا پای تیم ایستادند تا تمرینات خوبی را با برنامه ریزی پشت سر بگذاریم.

وی گفت: به امید خدا تمرینات خوب پیش می‌رود و امیدوارم بتوانیم امسال در مسابقات کرواسی نتایج خوبی را برای ملت شریف ایران که سختی‌ها و نگرانی‌های زیادی را در این مدت کشیده‌اند، به ارمغان بیاوریم. کادر فنی صلاح دید من از مسابقات جام تختی به چرخه انتخابی وارد شوم و شکر خدا رقبای خوبی هم داشتم. در فینال با امیررضا معصومی عزیز که کشتی گیر خوبی است و در هر تورنمنتی رفته با دست پر رفته مبارزه کردم و روی تشک توانستم او را ببرم صاحب دوبنده تیم ملی در مسابقات جهانی کرواسی شدم.

زارع تأکید کرد: من اشتباهاتی در المپیک مرتکب شدم و دیگر نمی‌خواهم آنها را تکرار نکنم. قطعاً می‌توانستم طلای المپیک بگیرم و قسمتم نشد، می‌سپارم به حکمت خدا و امیدوارم در سال‌های آینده بتوانم جبران کنم. هدفم رسیدن به یک مدال طلای خوشرنگ است. آرزوی قلبی من این است که تیم ملی ایران که مستحق قهرمانی است، در مسابقات جهانی به عنوان قهرمانی برسد. از همه مردم عزیز ایران که همیشه از ما حمایت کردند و انرژی دادند و از همه اصحاب رسانه تشکر می‌کنم و از تمامی مردم التماس دعا دارم.

وی بااشاره به حملات رژیم غاصب صهیونیست به خاک ایران گفت: بار دیگر به ایرانی بودن خودم افتخار می‌کنم، به ایستادگی، مقاومت و ایمان قوی مردم ایران افتخار می‌کنم، مردم ایران در هر قشری متحد شدند و در کنار هم از نیرو‌های مسلح حمایت کردند. علیرغم اینکه دشمن ما تکنولوژی قوی داشت، خدا را شکر مردم با همدلی و حمایت از همدیگر ایستادگی کردند و یک وجب از خاک را از دست ندادیم.

دارنده مدال‌های نقره و برنز المپیک عنوان کرد: با افتخار شهدایی را از دست دادیم که شهید شدنشان علاوه بر تسلیت تبریک هم دارد به مردم شریف ایران و ما ورزشکاران باید از شهدا الگوبرداری کنیم که برای خاک و پرچم کشورمان بجنگیم.

اشتراک گذاری
برچسب ها
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت