مسعود پزشکیان در این مصاحبه به وضوح بین آمریکا و رژیم صهیونیستی مرزبندی داشته و حتی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا را هم با ادبیاتی محترمانه مخاطب قرار داده است.
به گزارش تابناک به نقل از نیمروز، ادبیات دیپلماتیکی که پزشکیان در این مصاحبه به کار برده باعث شده مخالفان انتقادات شدیدی را نسبت به رئیس جمهور داشته باشند در حالی که این منتقدان هستند که می بایست بین مسئولیت رئیس جمهور و یک فرمانده نظامی تفکیک قائل شوند.
پزشکیان در مصاحبه مذکور که کاملا مخاطب خارجی دارد گزاره هایی را مطرح و بارها تکرار می کند تا مخاطب خارجی در جریان انچه بر ایران در چند ماه اخیر گذشته قرار بگیرد. از دعوت به مذاکره توسط آمریکا تا حمله رژیم صهیونیستی به ایران در میانه مذاکره . بنابراین پزشکیان در این مصاحبه به عنوان یک مقام دیپلماتیک اظهار نظر کرده نه به عنوان یک فرمانده نظامی ضمن اینکه در همین مصاحبه دیپلماتیک بارها از مقاومت سخن گفته و اینکه ایران از خود دفاع خواهد کرد.
رئیس جمهور ایران از طرفی سیگنال هایی را هم به دولت آمریکا داده تا مقامات کاخ سفید نگاه حاکم بر ایران را به صورت شفاف و مستقیم از زبان مقام عالی اجرایی ایران بشنوند . نگاهی که کماکان به مذاکره امیدوار است اما نسبت به خرابکاری های رژیم صهیونیستی به عنوان یک مانع می نگرد که در صورت مهار این رژیم یاغی و خرابکار ،مکانیسممذاکره می تواند دوباره فعال شود.
در پایان به نظر می رسد شرایط کنونی کشور و منطقه به هیچ وجه شرایط مساعدی برای فعالیت های تخریبی سیاسی در داخل کشور به شمار نمی رود و منتقدان دولت می بایست عملیات های تخریبی سیاسی خود را در زمانه ای غیر از مقطع جنگ که کشور نیاز به همدلی و وحدت دارد طراحی کنند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.