بند فوق‌امنیتی «۲۱» در دامون:

تدابیر رژیم اسرائیل با افزایش جاسوسان ایرانی + عکس

با افزایش پرونده‌های مرتبط با شهروندان اسرائیلی متهم به جاسوسی برای ایران، رژیم صهیونیستی بند فوق‌امنیتی جدیدی در زندان دامون ایجاد کرده است.
کد خبر: ۱۳۱۵۳۸۴
|
۱۴ تير ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۸ 05 July 2025
|
47430 بازدید
|
۴

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، رسانه صهیونیستی گزارش داد که با افزایش نگران‌کننده ارتباطات میان برخی شهروندان اسرائیلی و نهادهای اطلاعاتی ایران، رژیم صهیونیستی تدابیر سخت‌گیرانه امنیتی را در زندان‌ها افزایش داده است.

پایگاه خبری یدیعوت آحارونوت این مسئله را «پدیده‌ای جدید و نگران‌کننده» برای دستگاه امنیتی رژیم صهیونیستی معرفی کرد. در واکنش به این موضوع، رژیم صهیونیستی بند جدیدی در زندان دامون افتتاح کرده که تحت عنوان «بند ۲۱» شناخته می‌شود و شرایط امنیتی بی‌سابقه‌ای بر آن حاکم است.

این گزارش تأکید دارد که این زندانیان نه اعضای حماس یا جهاد اسلامی، بلکه شهروندان اسرائیلی هستند که بعضی از آن‌ها هیچ سابقه کیفری ندارند. آن‌ها به همکاری با دستگاه اطلاعاتی ایران در متهم شده‌اند. رئیس زندان این افراد را «جاسوسان تمام‌عیار» توصیف می‌کند که «در را به روی دشمن باز کردند.»

بر اساس این گزارش، این بند کاملاً مجزا، مجهز به دوربین‌های نظارتی داخل سلول، گاردهای ثابت با مجوزهای امنیتی ویژه، و بدون امکان تماس تلفنی یا ملاقات است. حتی نامه‌ها نیز پس از بازرسی شدید به زندانیان تحویل داده می‌شود.

در حیاط بند، بنری نصب شده که تصویری از ایران در حال بمباران را نشان می‌دهد و روی آن نوشته شده: «ایران جدید». این همان کاری است که صهیونیست‌ها در بندهای فلسطینی نیز انجام داده‌اند.

در این گزارش به یکی از این متهمان به نام «یسرائیل آمویال» اشاره شده است، جوانی ۲۳ ساله از قدس اشغالی که می‌گویند با ایران ارتباط داشته و حتی پیشنهاد انجام عملیات علیه زیرساخت‌های اسرائیلی رژیم صهیونیستی را ارائه داده است.

زندانیان در این بند از وضعیت نابسامان شکایت دارند. آن‌ها از گرمای شدید، حشرات، فقدان تهویه، و نبود امکانات اولیه مانند صندلی مناسب گلایه کرده‌اند. برخی دیگر نیز از نبود لباس کافی، غذاهای بی‌کیفیت، و ممنوعیت تماس و ملاقات انتقاد کرده‌اند.

با این حال، «ایتامار بن‌گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی خواستار برخورد سخت‌گیرانه‌تر با این افراد شده و گفته است: «جاسوس ایرانی باید همان رفتاری با او شود که با بمب‌گذار انتحاری می‌شود.»

در بخش‌هایی از گزارش، کارکنان زندان به سختی روانی تعامل با این افراد اشاره می‌کنند. یکی از نگهبانان می‌گوید: «آن‌ها شبیه ما هستند، حرف می‌زنند مثل ما، اما علیه ما اقدام کرده‌اند.»

یکی دیگر از پرسنل نیز اشاره می‌کند که در جریان عملیات موشکی ایران علیه رژیم صهیونیستی، برخی از این زندانیان واکنش‌هایی داشته‌اند که نشان می‌دهد انگیزه‌شان صرفاً مالی نبوده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۴
کارتون تمومه به زودی خود ایرانیها را در تلاویو خواهید دید. منتظر ما باشید. این تلاشهای مذبوحانه هم فایده ای به حالتان ندارد ، ظلم کردید باید منتظر انتقام خدا هم باشید. دست انتقام خدا از آستین ایران عزیز بیرون آمده . انشاالله
ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۴
bbcو اینترنشنال نمیخوان از محدود شدن آزادی و دستگیری های بی مورد در سرزمین اشغالی گزارش تهیه کنند .یا فقط تو ایران مظلومان جاسوس هستند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۴
حیف شد این جنگ آبروی ما کشور ایران بود نباید تا این حد ضربات جانی می‌خوردیم مالی بماند
زهرا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۴
بایدهمانطورکه اسرائیل ورودی درزندان ایران را زدکه جاسوس هایش فرارکننددفعه بعد ایران در ورودی زندان سیاسی اسرائیل رابزندکه زندانیان جاسوس ایران فرارکنند
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت