صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

محمود کاشاني دعوت تلويزيون را نپذيرفت

به منظور تامين نظرات ايشان در اين زمينه تماس‌هاي متعددي از طرف شبکه دو سيما با ايشان گرفته شد و از ايشان براي حضور در برنامه‌ي «پلي به گذشته» و بيان نکات مورد نظرشان دعوت شد که ايشان درخواست حضور در برنامه را نپذيرفتند.
کد خبر: ۱۳۱۴۸۱
| |
12203 بازدید

روابط عمومي شبكه دو سيما اعلام كرد: انشاالله شبکه دو سيما در آينده برنامه‌اي را به شکل ميزگرد، مرکب از کارشناسان و تحليل‌گران مختلف تاريخ معاصر از جمله دکتر کاشاني و خسرو معتضد توليد و پخش خواهد كرد که در آن به وقايع مربوط به نهضت ملي شدن صنعت نفت خواهد پرداخت.

به گزارش ايسنا، روابط عمومي شبكه دو سيما در مطلبي كه ارسال كرده، آورده است: طي چند روز گذشته دکتر محمود کاشاني فرزند گرامي مرحوم آيت الله کاشاني(ره) در خصوص برنامه «پلي به گذشته» با اجراي خسرو معتضد نکاتي را در قالب نامه‌اي خطاب به رييس صداو سيما مطرح کردند که در رسانه‌ها نيز بازتاب يافته است.

به منظور تامين نظرات ايشان در اين زمينه تماس‌هاي متعددي از طرف شبکه دو سيما با ايشان گرفته شد و از ايشان براي حضور در برنامه‌ي «پلي به گذشته» و بيان نکات مورد نظرشان دعوت شد که ايشان درخواست حضور در برنامه را نپذيرفتند.

از آن جا که هدف از توليد و پخش برنامه‌ي «پلي به گذشته» نقل شيرين و ساده گوشه‌هايي از وقايع تاريخ معاصر براي آشنايي مخاطب عام است و اين برنامه هرگز ادعاي تحليل و بررسي کامل تاريخ معاصر را ندارد، انشاالله شبکه دو سيما در آينده برنامه‌اي را به شکل ميزگرد، مرکب از کارشناسان و تحليل‌گران مختلف تاريخ معاصر از جمله دکتر کاشاني و خسرو معتضد توليد و پخش خواهد كرد که در آن به وقايع مربوط به نهضت ملي شدن صنعت نفت خواهد پرداخت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...