میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

حملات القسام به صهیونیست‌ها در غزه

شاخه نظامی جنبش حماس از انجام عملیات راکتی علیه نظامیان صهیونیست و کشته و زخمی کردن تعدادی از آن ها خبر داد.
کد خبر: ۱۳۱۴۰۹۵
| |
6452 بازدید
حملات القسام به صهیونیست‌ها در غزه

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا از فلسطین الیوم، گردان های شهید عزالدین القسام، شاخه نظامی حماس اعلام کرد که ۴ دستگاه بیل مکانیکی رژیم صهیونیستی را با راکت الیاسین ۱۰۵ در منطقه عبسان در شرق خان یونس در جنوب غزه هدف قرار داد و این دستگاه ها دچار آتش سوزی شدند.

این گردان ها تاکید کرد که در همین منطقه نیروهای نظامی رژیم صهیونیستی را کشته و زخمی کرده و بالگردهای این رژیم برای جا به جایی آن ها در محل حادثه فرود آمدند.

القسام افزود که در یک حمله راکتی، نظامیان صهیونیست را هم در منطقه «السطر» در خان یونس هدف قرار داده است.

شاخه نظامی حماس همچنین اضافه کرد که در یک عملیات مشترک با سرایا القدس (شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین ) تجمع نیروهای دشمن در محوطه مسجد حلیمه در خان یونس را هدف حملات راکتی قرار داده است.

رژیم صهیونیستی هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار شد به توافق با این جنبش برای تبادل اسیران، روی آورد.

۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه، آتش‌بس برقرار شد و براساس آن، تعدادی از اسیران مبادله شدند اما در ادامه، رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس سرباز زد و از بامداد سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتش‌بس، تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت