توليد 18 ميليون کتاب گويا
معاون پژوهشي وزارت آموزش و پرورش از راهاندازي و طراحي مدارس هوشمند توسط سازمان پژوهش در آينده خبر داد و افزود: حدود 18 ميليون کتاب گويا توليد شده که بايد در اختيار معلمان و دانشآموزان قرار گيرد.
به گزارش مهر ، دکتر بهرام محمديان با اعلام اين خبر افزود: مجلات رشد اعم از رشد معلم و ساير مجلات تخصصي ميتواند منبع مناسبي براي آموزش هاي ضمن خدمت معلمان باشد.
معاون پژوهشي وزارت آموزش و پرورش گفت: در تحليل محتواي کتابهاي درسي با توجه ويژه به رويکرد فرهنگي تربيتي در راستاي ارتقاي جايگاه علمي آموزش و پرورش برنامهريزي شود.
دکتر محمديان ، بر همسويي بيشتر کتاب هاي علوم انساني با ارزش ها و مباني اسلامي تاکيد کرد و افزود: لازم است متون علمي همچون فيزيک و زيستشناسي و... مباني توحيدي را تقويت کنند.
معاون پژوهشي وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: حوزه ادبيات و هنر بايد تقويت کننده ارزش هاي ديني، ملي و فرهنگي سرزمين ما باشد و مناسب است پرچم جمهوري اسلامي ايران به عنوان نمادي ارزنده بيش از پيش مورد توجه قرار گيرد.
دکتر محمديان از راهاندازي شوراي تحليل محتواي کتاب هاي درسي خبر داد و افزود: عضويت در شوراي تحقيقات و پژوهش ، ارسال يک نسخه از تمام عناوين کتاب هاي درسي، اشتراک مجلات رشد و همچنين تهيه ملزومات و تجهيزات مورد نياز، تسهيلاتي است که براي گروههاي آموزشي در نظر گرفته شده است.


