پیش بینی هواشناسی طی پنج روز آینده

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات جوی سازمان هواشناسی، وضعیت جوی بیشتر مناطق کشور طی پنج روز آینده را پایدار و آسمان را صاف پیش‌بینی کرده است.
کد خبر: ۱۳۱۳۷۱۰
|
۰۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۱ 26 June 2025
|
1939 بازدید

پیش بینی هواشناسی طی پنج روز آینده

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، صادق ضیاییان با بیان اینکه طی پنج روز آینده در بیشتر مناطق کشور جو پایدار و آسمان صاف است، اظهار کرد: تنها امروز و فردا (۵ و ۶ تیرماه) در ارتفاعات جنوب سیستان و بلوچستان و ارتفاعات شرقی هرمزگان در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب، رشد ابر با احتمال رگبار و رعد و برق دور از انتظار نیست.

وی افزود: در پنج روز آینده در نیمه شرقی کشور به ویژه منطقه زابل، بخش‌هایی از مرکز، دامنه‌های جنوبی البرز، در جنوب غرب کشور، در بعضی ساعات وزش باد شدید، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک، کاهش کیفیت هوا و کاهش دید پیش‌بینی می‌شود.

به گفته رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات جوی سازمان هواشناسی، امروز شرق خلیج فارس و تنگه هرمز و پنج روز آینده دریای عمان مواج هستند.

وی در ادامه درباره وضعیت جوی استان تهران طی دو روز آینده اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۶ تیرماه) صاف در بعد از ظهر افزایش باد با حداقل دمای ۲۲ و حداکثر دمای ۳۸ درجه سانتیگراد و روز شنبه (۷تیرماه) صاف در بعد از ظهر افزایش باد، گاهی وزش باد شدید و احتمال گرد و خاک با حداقل دمای ۲۴ و حداکثر دمای ۳۸ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت