ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رسانه های عبری: بازداشت فردی به اتهام همکاری با ایران

رسانه عبری از بازداشت یک نفر دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران خبر داد.
کد خبر: ۱۳۱۳۷۰۴
| |
8511 بازدید

رسانه های عبری: بازداشت فردی به اتهام همکاری با ایران

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، «بشار موسی» اهل دیر الاسد، دانشجوی ۲۲ ساله علوم اطلاعات در دانشگاه بئر السبع به تازگی توسط شین بت (آژانس امنیت رژیم صهیونیستی) به ظن دست داشتن در جرائم امنیتی برای سرویس‌های اطلاعاتی ایران دستگیر شده است.

روزنامه معاریو با اعلام این خبر نوشت که انگیزه او، احتمالا ابراز همدردی با رنج مردم فلسطین و انتقاد از اقدامات ارتش رژیم صهیونیستی در نوار غزه است.

رسانه عبری در ادامه یکی از ماموریت‌های او را ایجاد خرابی در جاده‌ای در جنوب سرزمین‌های اشغالی عنوان کرد.

«یوسی ملمان» خبرنگار صهیونیست با اشاره به به اوضاع امنیتی در سرزمین‌های اشغالی نوشت: دیگر شمارش جاسوس‌ها از دستمان در رفته است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟