صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ارتش رژیم اسرائیل ادعای خود درباره ایران را پس گرفت

ارتش رژیم صهیونیستی پس از پاسخ کوبنده، غافلگیرکننده و غیرقابل پیش‌بینی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به تجاوزات وحشیانه اشغالگران، ادعای سابق خود را مبنی بر اینکه این رژیم می‌تواند جنگ علیه ایران را در عرض یک هفته پایان دهد، پس گرفت.
کد خبر: ۱۳۱۲۸۱۳
| |
8057 بازدید
|
۲
ارتش رژیم اسرائیل ادعای خود درباره ایران را پس گرفت

بر اساس گزارش رسانه‌های عبری، ارتش رژیم صهیونیستی پس از پاسخ کوبنده، غافلگیرکننده و غیرقابل پیش‌بینی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به تجاوزات وحشیانه اشغالگران، ادعای سابق خود را مبنی بر اینکه جنگ علیه ایران در عرض یک هفته  پس از تحقق هدف متجاوزان پایان خواهد یافت، پس گرفت.

هاآرتص ـ از رسانه‌های رژیم صهیونیستی ـ به‌نقل از منابع نظامی این رژیم نوشت؛ ارتش از ارزیابی قبلی خود مبنی بر اینکه جنگ علیه ایران طی یک هفته پایان می‌یابد، عقب‌نشینی کرد.

این رسانه در اعتراف به ضربات موشکی پهپادی مؤثر و مستمر ایران به رژیم اشغالگر افزود؛ ارتش اسرائیل معتقد است که نمی‌توان سقف زمانی را برای جنگ علیه ایران تعیین کرد.

 

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
خسرو
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۳۱
ایران باید تا نابودی اسرائیل به حملات خود ادامه دهد
پاسخ ها
سبحان
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۳۱
ِ‌مرگ بر امریکا و مرک بر اسرائییییّیییییئیل‌جنایتکار
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار