هر روز 354 زوج از هم جدا ميشوند
آخرين آمارهاي سازمان ثبتاحوال كشور نشان ميدهد كه در 6 ماه نخست امسال در هر شبانهروز به طور متوسط 354 واقعه طلاق ثبت شده است كه نشان از افزايش چشمگير اين واقعه در كشور دارد.
به گزارش مهر، آمارهاي ماهانه ، فصلي و سالانه سازمان ثبت احوال كشور از روند نگرانكننده كاهش پديده ازدواج و افزايش طلاق در كشور خبر ميدهد. اعدادي كه در ازدواج روند نزولي پيدا ميكنند و در طلاق گويي از نردبان زندگيهاي شكننده شهري بالا ميروند.
طبق آخرين آمار رسمي سازمان ثبت احوال ، ميزان طلاق در 6 ماه نخست سال جاري در كل كشور 65 هزار و 505 واقعه بوده كه نسبت به مدت مشابه در سال قبل 6.2 درصد افزايش داشته است. اين در حالي است كه ازدواج در كشور طي 6 ماه گذشته تنها 3.2 درصد افزايش داشته كه در برابر جمعيت بالاي جوانان در سن ازدواج آمار پاييني است.
همچنين بررسي و مقايسه روند طلاق و ازدواج شهري و روستايي نشان ميدهد كه همچنان ميزان ازدواج در روستاها نسبت به شهرها بيشتر و طلاق در آنجا كمتر است، اما با اين حال طي 6 ماه اخير ميزان طلاق در روستاها نيز با افزايش كمي روبهرو بوده است.
از 481 هزار و 148 ازدواج در 6 ماه نخست سال جاري، 332 هزار مورد شهري و 149 هزار واقعه روستايي است و در 65 هزار و 505 طلاق در كشور، 55 هزار مورد شهري و 9 هزار واقعه مربوط به روستاهاست.
براساس اعلام سازمان ثبتاحوال، بيشترين ازدواج و طلاق با 63 هزار مورد ازدواج و 18 هزار طلاق مربوط به پايتخت نشينان تهراني و كمترين ازدواج با 3398 مورد مربوط به استان سمنان و كمترين طلاق با 191 مورد مربوط به مردم ايلام است.


