محمدرضا ظفرقندی روز دوشنبه در همایش روز جهانی ایمنی غذا که در مرکز همایش های صدا و سیما برگزار شد، با بیان اینکه ایمنی غذا به معنای سلامت غذا بسیار مهم است، افزود: حدود ۷۰۰ نفر در وزارت بهداشت و ۴۵۰ آزمایشگاه در حوزه سلامت مواد غذایی فعالیت دارند و به ۱۷ هزار کارخانه و شرکت تولید غذا نیز نظارت میکنند.
وزیر بهداشت به ضرورت ارتقای دیپلماسی سلامت اشاره کرد و گفت: باید با دیپلماسی سلامت سطح تعاملات علمی را افزایش داد و از دانشهای دیگران نیز استفاده کرد، مبنای صادرات نیز آن است که بگوییم غذای ما با کیفیت است و آمارها را در این زمینه اعلام کنیم.
به گفته ظفرقندی، تولید غذا باید مبتنی بر دانش باشد در غیر اینصورت چاقی و کبد چرب در کودکان و همچنین فشار خون، دیابت و سایر بیماریها در بزرگسالان شاهد خواهیم بود.
وزیر بهداشت تصریح کرد: به عنوان مثال در سال های گذشته بسیاری از افراد را مشاهده می کردیم که تودهای بزرگ از گواتر در جلوی گردن خود داشتند و علت آن هم کمبود ید بود، با اصلاحی جامع نگر «ید» به نمک اضافه شد و دیگر تقریباً این موارد را نمیبینیم.
وی گفت: همچنین اقداماتی برای سبوسدار کردن نان در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در حال انجام است، البته این موضوع همتی ملی سامانه ملی هشدار سریع ایمنی غذا توسط وزیر بهداشت رونمایی شد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.