کدام استان‌ها در هفته جاری پربارش‌ترین بودند؟

ز میان استان‌های کشور، استان‌های مازندران، تهران، البرز و سمنان با بارش تجمعی ۷۵ تا ۱۰۰ میلی‌متر در هفته جاری پربارش‌ترین استان‌های کشور خواهند بود.
کد خبر: ۱۳۱۰۳۷۰
|
۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۸ 08 June 2025
|
1487 بازدید

کدام استان‌ها در هفته جاری پربارش‌ترین بودند؟

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، برای هفته جاری وقوع بارش‌ها در بخش‌هایی از شمال و شمال غرب و شمال شرق کشور مورد انتظار است. در این مناطق مقادیر تجمعی بارش ۷۵ تا ۱۰۰ میلی‌متر پیش‌بینی شده است.

بر اساس تقسیمات حوضه‌های درجه ۱ کشور، حوضه دریای خزر با مقدار میانگین بارش ۱۰.۷ میلی‌متر و بیشینه بارش ۱۲۳.۷ میلی‌متر پرباران‌ترین حوضه درجه ۱ کشور در هفته جاری خواهد بود.

همچنین حوضه خلیج فارس و دریای عمان با مقدار میانگین بارش ۰.۲ میلی‌متر و بیشینه بارش نقطه‌ای ۱۲.۹ میلی‌متر کم باران‌ترین حوضه درجه ۱ کشور است.

از میان حوضه‌های درجه ۲ کشور، حوضه هراز و قره‌سو با مقدار میانگین بارش ۳۰.۵ میلی‌متر و بیشینه بارش ۱۲۳.۷ میلی‌متر و حوضه رودخانه‌های بین سفیدرود و هراز با متوسط بارش ۲۰ میلی‌متر و بیشینه بارش ۷۸.۲ میلی‌متر پرباران‌ترین حوضه‌های درجه دو کشور هستند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت