این سطوح جزو آلودهترین نقاط به میکروب هستند و شاید هرگز به فکر تمیز کردنشان نیفتاده باشید.
به گزارش تابناک؛ به محض اینکه توان مالی استخدام نظافتچی را پیدا کردم، این کار را انجام دادم. یوژنیای فوقالعاده ماهی یک بار به مدت دو ساعت به آپارتمانم میآمد، که برای منِ منتقد رستوران مجرد که زیاد خانه نبودم و بهندرت فرصت آشپزی داشتم، کافی بود.
اما وقتی با همسرم ازدواج کردم و کار آزاد (فریلنس) را شروع کردم، اوضاع تغییر کرد. مادر او به عنوان نظافتچی کار کرده بود و او را طوری تربیت کرده بود که هر روز خانه را تمیز کند. این موضوع به من نشان داد که نه تنها هرگز واقعاً یاد نگرفته بودم چطور پشت سر خودم را تمیز کنم، بلکه نقاطی نیاز به رسیدگی دارند که اصلاً به فکرم هم نرسیده بود.
قلمرو من در خانه، آشپزخانه است. این یعنی من مسئول همهچیز هستم، از آشپزی گرفته تا گذاشتن قاشق و چنگالهایی که در ماشین ظرفشویی شستهام، سر جایشان. پنج سال گذشته برای من یک دوره فشرده در مورد اینکه چه چیزهایی را و چگونه باید شست، بوده است. اینها چیزهایی هستند که یاد گرفتهام نباید نادیده بگیرم.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.