ارجاع پرونده قتل الهه حسین نژاد به شعبه ویژه بازپرسی

با دستورات قضایی از سوی دادستانی تهران و در پی تحقیقات گسترده صورت گرفته، پیکر الهه حسین نژاد در بیابان‌های اطراف تهران کشف و متهمین پرونده دستگیر شدند در همین رابطه علی صالحی، دادستان تهران، از ارجاع پرونده به شعبه ویژه بازپرسی خبر داد.
کد خبر: ۱۳۰۹۷۸۵
|
۱۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۰ 05 June 2025
|
2095 بازدید
|
۵

ارجاع پرونده قتل الهه حسین نژاد به شعبه ویژه بازپرسی

به گزارش تابناک به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه - علی صالحی دادستان تهران گفت: با پیدا شدن پیکر مرحومه الهه حسین نژاد در بیابان‌های اطراف تهران و دستگیری متهم قتل، پرونده‌ای در شعبه ویژه بازپرسی تهران تشکیل و تحقیقات پرونده آغاز شده است.

صالحی عنوان کرد: با تحقیقات قضایی و پلیسی صورت گرفته، متهم پرونده از سوی تبم مجرب اگاهی فراجا بازداشت شده است و در سریع‌ترین زمان ممکن به این پرونده رسیدگی خواهد شد.

دادستان تهران ادامه داد: در تلاش هستیم در سریع‌ترین زمان ممکن پرونده رسیدگی شده و برخورد قاطع و بازدارنده با عامل و دیگر عوامل احتمالی این جنایت داشته باشیم.

بنابر این گزارش؛ پس از اعلام فقدان الهه حسین نژاد در محدوده میدان آزادی و تلاش‌های گسترده برای پیدا کردن ردی از وی بود که در هفته جاری پرونده‌ای در دادسرای جنایی تهران تشکیل و دستورات ویژه‌ای از سوی مقام قضایی برای تحقیقات گسترده در این موضوع صادر شد.

این گزارش حاکی است در روز جنایت صورت گرفته مرحومه الهه حسین نژاد برای مراجعت به منزل سوار یک خودرو سمند نقره‌ای می‌شود. راننده سمند قصد و نیت شومی داشته است که به دلیل مقاومت وی با وارد آوردن دو ضربه چاقو به قفسه سینه او را به قتل رسانده و پیکر او را بین بیابان‌های اطراف تهران رها می‌کند.

با دستگیری متهمین، جنازه شناسایی و برای تحقیقات بیشتر به پزشکی قانونی منتقل شد. تحقیقات پرونده ادامه دارد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۵
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۵
فردا یه مشت خارج نشین و یسری جوپیر و هنرمند دوزاری کمپین نزارن که نه به اعدام!!!

اقا سریعا در ملاعام اعدام کنید !
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۵
اعدام بازدارنده نیست اگه بود وضع این نبود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۵
دوزاری هایی که نه به اعدام میگفتند بیان پاسخ بدند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۵
امنیت داریم؟؟؟
سیدمحسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۵
خوب چنین افرادی مستخق بخشش نیستند
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
عملکرد کدامیک از وزرای دولت که در آستانه استیضاح هستند، ضعیف تر است؟
الی گشت