آتش به جان ساختمان بازسازی شده افتاد

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از وقوع حریق در یک ساختمان چهار طبقه در خیابان مفتح شمالی خبر داد و گفت: این حادثه با حضور به‌ موقع نیروهای آتش‌نشانی مهار شد و خسارت جانی نیز در پی نداشت.
کد خبر: ۱۳۰۸۸۲۹
|
۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۷ 31 May 2025
|
1225 بازدید

آتش به جان ساختمان بازسازی شده افتاد

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ در جزئیات این حادثه، گفت: ساعت ۱۴:۱۴ ظهر امروز یک مورد آتش‌سوزی در ساختمانی واقع در خیابان مفتح شمالی، بعد از تقاطع بزرگراه همت، به سامانه ۱۲۵ اعلام شد که بلافاصله سه ایستگاه آتش‌نشانی به محل حادثه اعزام شدند.

وی با بیان اینکه محل حادثه یک ساختمان چهار طبقه در حال بازسازی بود، ادامه داد: در طبقه چهارم این ساختمان، در فضایی به وسعت حدود ۱۲۰ متر مربع، کارگرانی مشغول کار بودند که آتش‌سوزی رخ داد. در این طبقه مقادیر زیادی مواد قابل اشتعال از جمله دیوارکوب‌ها و ضایعات حاصل از تخریب وجود داشت که باعث گسترش سریع شعله‌ها شد.

ملکی گفت: آتش به‌ گونه‌ای شعله‌ور شده بود که حجم زیادی از دود و آتش از پنجره‌ها خارج می‌شد. خوشبختانه ساختمان خالی از سکنه بود و تنها چند کارگر در محل حضور داشتند که پیش از گسترش حریق از ساختمان خارج شده بودند و آسیبی به آن‌ها وارد نشد.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی در پایان خاطرنشان کرد: آتش‌نشانان با حضور به‌ موقع موفق به مهار کامل حریق و جلوگیری از سرایت آن به اطراف شدند و پس از پایان عملیات، محل به مالکان تحویل داده شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
عملکرد کدامیک از وزرای دولت که در آستانه استیضاح هستند، ضعیف تر است؟
الی گشت