آلمان: آماده یک جنگ طولانی در اوکراین باشید!

فردریش مرتس امروز و در جریان سفر به فنلاند گفت که پیش‌بینی می‌شود که جنگ روسیه و اوکراین به دلیل عدم‌تمایل مسکو برای شرکت در مذاکرات، ادامه یابد.
کد خبر: ۱۳۰۸۰۸۰
|
۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۸ 27 May 2025
|
3509 بازدید

آلمان: آماده یک جنگ طولانی در اوکراین باشید!

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ خبرگزاری رویترز به نقل از سخنان مرتس در کنفرانس خبری مشترک با پتری اورپو (Petteri Orpo)، نخست‌وزیر فنلاند، نوشت: جنگ‌ها معمولاً به دلیل فرسودگی اقتصادی یا نظامی یکی از طرفین یا هر دو آنها به پایان می‌رسد و در این جنگ واضح است که ما هنوز تا رسیدن به آن (وضعیت) فاصله داریم.
وی افزود: بنابراین ممکن است مجبور شویم که آماده جنگ طولانی‌تری شویم.
مرتس دیروز (۵ خرداد) و در اظهاراتی با بیان اینکه حمایت نظامی از اوکراین تا هر زمانی که لازم باشد ادامه خواهد یافت، تأکید کرده بود که متحدان غربی اوکراین از جمله آلمان، آمریکا، انگلیس و فرانسه از این به بعد هیچ محدودیتی بر برد تسلیحات ارسالی به اوکراین اعمال نخواهند کرد.
وی با اشاره به اینکه ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه به‌جای مذاکره، جنگ را تشدید کرده، اظهار داشت: اوکراین اکنون اجازه دارد برای دفاع از خود، تأسیسات نظامی روسیه را در هر نقطه هدف قرار دهد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # اسناد اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حق غنی سازی
الی گشت
آخرین اخبار