واکنش کنعانی‌زادگان به استوری جنجالی: صفحه‌ام هک شده!

محمدحسین کنعانی‌زادگان در مصاحبه فوتبالی یک اتفاق عجیب و جنجالی را تکذیب کرد.
کد خبر: ۱۳۰۶۵۶۳
|
۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۸ 20 May 2025
|
945 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از فوتبالی، ساعاتی پیش استوری جنجالی در صفحه اینستاگرام محمدحسین کنعانی‌زادگان منتشر شد. مدافع ملی‌پوش در استوری خود نوشته بود: “ساختن آینده‌ای زیبا نیازمند تصمیمات سخت اکنون است. یک عکس بدون لباس پرسپولیس، در خارج از تهران”.

این استوری در فضای رسانه و مجازی سر و صدای زیادی به پا کرد و بسیاری بر این باور هستند که کنعانی‌زادگان با این استوری به دنبال افزایش رقم قرارداد خود با پرسپولیس است. کنعانی پیشنهاد تراکتور و تیم‌های قطری را روی میز دارد اما نمی‌توان نزدیک بودن او به تمدید قرارداد با پرسپولیس را نادیده گرفت.

محمدحسین کنعانی‌زادگان در این خصوص گفت:“صفحه اینستاگرام من هک شده است. من اصلا در جریان این استوری نبودم و زمانی که در فضای مجازی و رسانه منتشر شد، آن را دیدم”.

کنعانی‌زادگان در انتها گفت:“دسترسی به صفحه اینستاگرامم ندارم و هرچقدر تلاش کردم نتوانستم وارد آن شوم. روز گذشته هم گفتم، پیشنهادهایی دارم و صحبت‌هایی برای تمدید قرارداد با پرسپولیس انجام شده اما چنین استوری منتشر نکردم و هک شده‌ام”.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت