ویتکاف: پوتین حرف آخر را می‌زند

«استیو ویتکاف» فرستاده ویژه آمریکا در امور منطقه و مذاکره‌کننده ارشد آمریکایی در گفت‌وگویی به این مساله اشاره کرد که بدون تایید پوتین، صلح اوکراین ممکن نیست.
کد خبر: ۱۳۰۵۲۳۳
|
۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۲ 13 May 2025
|
2387 بازدید
|
۲

ویتکاف همچنین گفت، موضوعات اصلی درباره مذاکرات اوکراین و روسیه مساله مناطق، زاپوریژیا، استفاده اوکراین از رودخانه دنیپر و دسترسی آن به دریای سیاه است.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، وی در مصاحبه‌ای با پایگاه خبری بریتبارت گفت: «من با پوتین صحبت کرده‌ام. هیچ توافقی بدون امضای او وجود نخواهد داشت.»

فرستاده ویژه آمریکا در امور منطقه و مذاکره‌کننده ارشد آمریکایی همچنین ادامه داد، او نه تنها با مسکو و کی‌یف، بلکه با مشاوران امنیت ملی انگلیس، فرانسه، آلمان و ایتالیا نیز در مورد حل و فصل بحران اوکراین گفت وگو کرد.

ویتکاف در این مصاحبه گفت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به طرفین در مورد لزوم برگزاری این مذاکرات، «اولتیماتوم» داده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
United States of America
|
۱۰:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۳
ویتکاف هم مانند ترامپ بینش سیاسی اش صفر است
پوتین هم این نکته را میداند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۳
آمریکا چاره ای جز احترام گذاشتن ب روسیه نخواهد داشت ،،،،،روسیه و چین ابرقدرت جهان هستنند .....
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت