میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

پیشنهاد زلنسکی برای برگزاری مذاکرات در «قدس»

رئیس‌جمهور اوکراین می‌گوید که به نخست‌وزیر اسرائیل پیشنهاد داده که مذاکراتی بین روسیه و اوکراین در قدس برگزار کند.
کد خبر: ۱۱۰۹۳۴۵
| |
11233 بازدید
پیشنهاد زلنسکی برای برگزاری مذاکرات در «قدس»
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس‌جمهور اوکراین در جریان یک جلسه توجیهی که امروز شنبه در جمع خبرنگاران خارجی برگزار شد، گفت که مذاکره‌کنندگان اوکراینی و روسیه «به‌جای صدور اولتیماتوم، شروع به گفتگو درباره موضوعات خاص کرده‌اند».

به گزارش المیادین، رئیس‌جمهور اوکراین در ادامه به «نفتالی بنت»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پیشنهاد داده که در قدس اشغالی بین مسکو و کی‌یف نشست برگزار کند. رئیس جمهور اوکراین گفت که اسرائیل می‌تواند تضمین‌های امنیتی به اوکراین بدهد.

وی افزود: «من فکر می‌کنم امروز برگزاری مذاکرات در اوکراین، روسیه یا بلاروس درست نیست، زیرا آن‌ها از جمله مکان‌هایی نیستند که بتوانیم در آنجا به تفاهم برسیم و جنگ را متوقف کنیم. من در مورد نشستی در سطح رهبران صحبت می‌کنم. آیا اسرائیل می‌تواند مکانی برای این دیدار، به خصوص قدس باشد؟ که من فکر می‌کنم می‌تواند باشد».

رئیس‌جمهور اوکراین خاطرنشان کرد که کشورش به تضمین‌های امنیتی که روسیه ممکن است به آن بدهد، قانع نخواهد شد، بلکه منتظر تضمین‌های دیگر طرف‌ها نیز هست.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت
آخرین اخبار