هیچ دانش‌آموزی بخاطر کارت از امتحان محروم نمی‌شود

وزیر آموزش و پرورش گفت: هیچ دانش آموزی در روز امتحان نباید از حضور در جلسه آزمون محروم شود ولو اینکه کارت آزمون به همراه نداشته باشد.
کد خبر: ۱۳۰۵۰۸۰
|
۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۰ 12 May 2025
|
1506 بازدید

هیچ دانش‌آموزی بخاطر کارت از امتحان محروم نمی‌شود

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش در نشست ستاد عالی برگزاری آزمون‌ها که به صورت برخط با مدیران آموزش و پرورش سراسر کشور در سالن جلسات آن وزارتخانه برگزار شد، بر اهمیت برگزاری سالم، آرام و بدون تنش امتحانات نهایی تاکید کرد و گفت: یک میلیون و ۵۳۰ هزار دانش آموز در سراسر کشور در این آزمون‌ها شرکت می‌کنند که تاثیر قطعی در نتایج کنکور دارد، بنابراین ضروری است که با آرامش کامل، شرایط مطلوب و بدور از هرگونه التهابی را فراهم آوریم.

وی با اشاره بر این که موضوع امتحانات از مهم‌ترین مسایل و اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش است، حراست و حفاظت از آزمون‌ها را مهم دانست و گفت: اهمیت آزمون‌ها به قدری است که از شورای عالی امنیت ملی گرفته تا دولت در این حوزه ورود می‌کنند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان این که مدیران کل استان‌ها جهت تبیین موضوعات مرتبط با امتحانات با رسانه‌ها گفت‌و‌گو کنند، تصریح کرد: ضرورت دارد با روسای آموزش و پرورش مناطق و نواحی نیز نشست‌هایی جهت هماهنگی و اهمیت موضوع امتحانات برگزار شود.

وی بر ضرورت هماهنگی و آماده سازی شورای آموزش و پرورش و تامین استان تاکید کرد و گفت: مدیران باید در خصوص عدم قطعی برق حوزه‌های آزمون و ارتباط پایدار اینترنت توجه ویژه داشته باشند و تمهیدات لازم را اتخاذ کنند.

کاظمی خاطرنشان کرد: هیچ دانش آموزی در روز امتحان نباید از حضور در جلسه آزمون محروم شود ولو اینکه کارت آزمون و یا کارت شناسایی به همراه نداشته باشد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، وی همچنین بر جدی گرفتن نظارت داخلی، تقویت شبکه اجرایی و نظارتی آزمون‌ها، نظارت بر چاپ و تکثیر به موقع سوالات، تامین تجهیزات مورد نیاز جهت برگزاری امتحانات تاکید کرد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت
آخرین اخبار