صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نرخ سود بانکی تغییرنمی‌کند

وی با تاکید بر اینکه نرخ عمومی سود سپرده و تسهیلات تغییر نمی کند، افزود: اما در جهت حمایت از بنگاه‌ها بخشی از هزینه مالی آنها از طریق یارانه جبران می شود.
کد خبر: ۱۳۰۴۱۱
| |
4009 بازدید
|
۶

وزیر امور اقتصادی و دارایی نحوه حمایت از تولید با اجرای هدفمندی یارانه ها را تشریح کرد و گفت: ممکن است از بانک مرکزی درخواست کنیم که برای حمایت از تولید خطوط اعتباری در اختیار سیستم بانکی قرار دهد.

سید شمس الدین حسینی در گفتگو با مهر درباره حمایت از بخش تولید در زمانی اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها در کشور گفت: به منظور حمایت از تولید قانونگذار اجازه کمک دولت از طریق یارانه سود تسهیلات، وجوه اداره شده و ... را داده است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه دولت از این امکانات استفاده می کند، تصریح کرد: بر این اساس بخشی از منابع را به صورت وجوه اداره شده یا یارانه سود در اختیار بانکها قرار می دهیم، زیرا بر اساس قانون منابع باید از طریق بانکها توزیع شود.

وی با اشاره به اینکه بانکها منابع خود را تلفیق می کنند، بیان کرد: اگر لازم باشد در جهت حمایت از این کار بزرگ اقتصادی و حمایت از تولید و حمایت از این کار اقتصادی پیشتیبانی بیشتری صورت گیرد چه بسا از بانک مرکزی درخواست می کنیم که خطوط اعتباری در اختیار سیستم بانکی قرار دهد.

حسینی با بیان اینکه ممکن است حتی خود بانک مرکزی در جهت حمایت بیشتر از تولید خطوط اعتباری در اختیار سیستم بانکی قرار دهد، افزود: در مجموع سیاست پولی که در راستای هدفمند کردن یارانه ها اتخاذ شده است، پشتیبانی از تامین منابع لازم چه به صورت سرمایه در گردش و چه به صورت سرمایه ثابت در راستای اولویتها و اهداف هدفمند کردن یارانه ها است.

نرخ سود تسهیلات بانکی تغییر نمی‌کند

وی با تاکید بر اینکه نرخ عمومی سود سپرده و تسهیلات تغییر نمی کند، افزود: اما در جهت حمایت از بنگاه‌ها بخشی از هزینه مالی آنها از طریق یارانه جبران می شود.

این عضو کابینه دولت دهم بر حفظ قدرت خرید جامعه در زمان اجرای هدفمندی یارانه ها، تاکید و بیان کرد: قطعا همه مردم (طبقات ضعیف، متوسط و حتی ثروتمند و غنی) از منافع اجرای آن بهره مند خواهند شد.

وزیر اقتصاد شرط لازم برای اجرای هدفمندی یارانه ها را اجرای صحیح قانون و شرط کافی را همراهی مردم عنوان کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۶
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۸ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۲
جالب هست سپرده در بانک گذاشته می شود تورم بیشتر از سود بانکها حواهد بود و بانکها سود بیشتر عایدشان می آید بعد به مردم سود به عنوان شریک در سرمایه گذاری سود کمتر داده خواهد شد و بانکها با کلاهبرداری دستوری سود بیشتر را در جیب خود و دولت خواهند ریخت!! فشار بر مردم شرعی و قانونی و اسلامی هست! فقر مردم بی اهمیت هست و پولدار شدن دولتیان و .... که تسهیلات با سود کم خواهند گرفت اسلامی و شرعی هست!
شکی نیست طرح هدفمند کردن یارانه ها طرحی ضد مردمی و ضد است و به هر قیمت در حال اجرا بدون در نظر گرفتن شرایط کشور هست .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۰ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۲
طرخ هدفمند کردن یارانه ها و واقعی کردن اقتصاد همین بود! ادامه غیر واقعی اعلام کردن تورم و سود بانکی!
حداقل تورم 40 تا 60 درصد بعد سود بانکی 17 درصد خواهد بود!
ظاهرا جیب دولت خیلی گشاد هست!
دولت با استفاذه از پول مردم و افزایش سود بدلیل تورم در بانکها می خواهد به عنوان پرداخت یارانه آن هم با اکراه به خود مردم پرداخت کند!
ظاهرا فقیر کردن بیشتر مردم در دستور کار هست! دوستان دولتی هم اکنون در صف گرفتن تسهیلات بانکی کم سود هستند. فرض کنید شما وام 12 درصدی بگیرید تورم واقعی 40 تا 60 درصد باشد. خیلی راحت بجای راه انداختن کارخانه جنس بخرید بعد از چند ماه بفروشید و پول بانک را بدهید و کلی هم برایتان بماند. فساد دولتی همچنان بعد از اجرای طرح یارانه ها ادامه خواهد داشت و تنها فقر بیشتر برای مردم خواهد ماند. آقایان جزایری دیگر همچنان در را هستند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۸ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۲
چیزی که مشخص شد این هست اقتصاد کشور بعد از اجرای طرح هدفمند کردن یارانه ها شفافیت کمتری پیدا خواهد کرد.
فساد و رانتخواری بعد از اجرای طرح تحول اقتصادی نه تنها کمتر نحواهد شد بلکه شدیدا افزایش خواهد یافت
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۶ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۲
بالا کشیدن پولهای مردم با روش ها گوناگون
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟